10 Nisan Polis Bayramı Resepsiyonu

Tarih : 2015-04-13 / Kategori : Gündem

10 Nisan Polis Bayramı Resepsiyonu

          Iğdır’da, Emniyet Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü kapsamında; 10 Nisan 2015 günü saat:19:00’da Bahu Düğün Salonunda, İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL’ın ev sahipliğini yaptığı, “170. Kuruluş Yıldönümü Resepsiyonu” düzenlendi.

          Resepsiyona, Vali Davut HANER, Vali Yardımcısı, Cumhuriyet Başsavcısı, Adalet Komisyon Başkanı, Jandarma Alay Komutanı, İlçe Kaymakamları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

           Düzenlenen Resepsiyonda; İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL katılan davetlilere günün anlam ve önemine değinen bir konuşma yaptı, konuşmasında; öncelikle Iğdır Emniyetine verdiği büyük destekten, Kurumlar arası koordinasyonu ve diyaloğu mükemmel organize etmesinden, 10 Nisan etkinliklerine katılımlarından dolayı Vali Davut HANER’e teşekkürlerini iletti. 

       Konuşmasının devamında,  başta davetlilerin ve Iğdır Emniyetinin her kademesinde görev yapan tüm çalışma arkadaşlarının ve ailelerinin, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. yıldönümünü kutladı.

            Yine ülkemizin huzur ve güvenliği için görevlerini cansiperane yerine getirirken, canlarından aziz bildikleri vatan, millet ve bayrak sevgisi uğruna, canlarını veren kahraman şehitlerimizi rahmet ve şükranla andı. Gazilerimize,  tüm emeklilerimize de huzurlu ve sağlıklı bir ömür diledi. Ayrıca, Iğdırlı vatandaşlarımızın, Iğdır Emniyetine vermiş oldukları destekten dolayı memnuniyetini dile getirdi. 

         Davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “sizler için varız, sizlerde iyi ki varsınız, biz hep sizinleyiz ve sizlerle olduk, bundan sonrada hep yanınızdayız” diyerek bir kez daha tüm davetlilere teşekkür etti. İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL’ın konuşmasının ardından, Iğdır Emniyet Müdürlüğünün yaptığı başarılı çalışmaları ve tanıtımını içeren bir sinevizyon gösterimi yapıldı. 

           Sinevizyon gösteriminin bitiminde ise; Görevlerinde üstün başarı gösteren personele, Vali Davut HANER ve İl  Emniyet Müdürü Yüksel BABAL tarafından ödülleri takdim edildi.Yine 6-10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde il genelinde İlkokul ve Ortaokullar arasında düzenlenen, Şiir, Kompozisyon ve Resim dalında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri ve hediyeleri verildi. 

             Yapılan ödül töreninin ardından, 10 Nisan Polis Günü Pastası Vali Davut HANER ve İl Emniyet MüdürüYüksel BABAL tarafından kesildi.  İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL’ın ev sahipliğini yaptığı Resepsiyona katılan tüm davetlilerin ayrı ayrı yanlarına giderek 10 Nisan Polis Bayramlarını kutladı. Çok neşeli bir atmosferde geçen resepsiyon sohbet ortamında geçti.  Halkımızla kaynaşmış, gönüllerde taht kuran İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL Resepsiyona katılan davetlileri ayrı ayrı uğurladı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası