Iğdır'da Ki Şair Ve Yazarlar Bir Araya Geldi

Tarih : 2014-04-15 / Kategori : Kültür & Sanat

Iğdır'da Ki Şair Ve Yazarlar Bir Araya Geldi

              Iğdır'da şair Yahya Azeroğlu, başkanlığında ilde bulunan bazı şair ve yazarlar bir araya gelerek sohbet toplantısı yaptı. Eczacılar odasında gerçekleşen sohbet toplantısına 30'a yakın şair ve yazar katıldı.

              Kendilerini, tanıtan şair ve yazarlar Iğdır'da bir şair ve yazarlar derneğinin kurulması gerektiği söyleyerek bu konuda çalışma yapacaklarını belirttiler. Yahya Azeroğlu'da "Iğdır da şair ve yazar çok, bir araya gelip fikir alışverişinde bulunmamız gerekiyor. Bizler toplumun aynasıyız. Gelecek nesillere örnek olmalı onlara bir şeyler bırakmalıyız. İçimizde ne cevherler şair ve yazarlar var tam bilmiyoruz. İleride bir şiir okuma şenliği düzenliye biliriz. Bu konuda da bir çalışma yapalım. Bu tür şiirli kültürel sohbetler yapmak gerekir. Bu toplantıya geldiğiniz için teşekkür ederim. Her ay bu tür toplantıyı yapmaya çalışacağız" dedi. Sohbette her şair bir şiir okuyarak sohbete renk kattı.

Facebook Beğenenler

  1. Emir Şıktaş 2014-04-15 13:20:43

    Güzel bir topluluk ve dayanışma.. Şair ve Yazarlar ülkenin ışıldayan yüzüdür.. Aranızda olmak isterdim, ileriki zamanda sizlerin ağzından güzel şiir ve yazılarınızı dinlemeyi ümit ediyorum..

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.