5. Van Turizm Ve Seyehat Turizm Fuarında Iğdır Şovu

Tarih : 2014-09-20 / Kategori : Kültür & Sanat

5. Van Turizm Ve Seyehat Turizm Fuarında Iğdır Şovu

         Açılışa Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman ARICI, Vali Vekili İbrahim ÖZKAN, Ak Parti Van Millet Vekili Mustafa BİRİCİ , Van Büyük Şehir Belediye Başkanı Bekir KAYA , Eş Başkan Hatice ÇOBAN,  TUŞBA Belediye Başkanı Fevzi ÖZGÖKÇE  ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla açılış yapıldı .

 

         Kültür ve Turizm Bakanı Abdurrahman ARICI yatırımların yapılması ve Van'ın ekonomik olarak gelişerek, halkının refaha kavuşmasının, acıları mutlak suretle azaltacağını söyledi.

          Kültür ve Turizm Bakanlığı, Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO), Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile Ajans Asya Fuarcılık işbirliğiyle Orta Doğu Ekspo Fuar ve Kongre Merkezinde (OFKM) düzenlenen "5. Van Turizm ve Seyahat Fuarı", 8'i yurt dışından 80 firmanın katılımıyla açıldı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman ARICI, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, herkesin dilek ve temennisinin Van'ın, bulunduğu yerden daha yükseğe, ileriye gitmesi olduğunu belirtti. Daha sonra Adalet Bakanı Bekir BOZDAĞ açılışa katılarak katılımcıları tek tek ziyaret ettiler.  IĞDIR stantına gelirken Adalet Bakanı  Bekir BOZDAĞ ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman ARICI ile birlikte  Iğdır stantı hakkında İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman ENGİNDENİZ’den bilgi aldılar. 

           Iğdır stantını gezerken kendilerine İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman ENGİNDENİZ eşlik etti. Çok renkli ve keyifli bir ortam oluşmasıyla birlikte İl Müdürü ENGİNDENİZ öncelikle Bakanımıza Iğdır Elmasını ikram etti ve sonrasında Iğdır yöresine ait Karabağ Halısını Adalet Bakanı Bekir BOZDAĞ’a hediye etti ve ardından Kültür ve turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman ARICI ‘ya da  Iğdır Üniversitesinin hazırlamış olduğu Tuz Lambasını Hediye etti. Iğdır  Standını beğenen  Bakanlar, Vali Davut HANER’e selamlarını gönderdiler. 

            Bu arada İl Müdürü Osman ENGİNDENİZ  “Van Fuarına katılmamıza katkı sağlayan Bakanlığımıza, Sayın Valimize ve Iğdır İl Özel İdaresine  katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası