Iğdırlı Minikler Yedi Cücelerle Buluştu

Tarih : 2014-11-15 / Kategori : Kültür & Sanat

Iğdırlı Minikler Yedi Cücelerle Buluştu

            Iğdır’da Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Oyunu sergilendi. Dün üç seans şeklinde Kültür merkezinde sergilenen oyuna ilgi yoğundu.

 

         Saat 10, 14 ve 18’de üç kez sahne alan oyunu izleyen minikler gönüllerince eğlendiler. Toplumsal İlerleme Derneğinden Murat Akkuş ve Çetin Deniz’in öncülüğünde ilimizde sahne alan oyunun İstanbul Acı Badem Sanat Evi Çocuk tiyatrosu oyuncuları başarılı bir şekilde oyunu profesyonelce sahnelediler. Oyun izleyicilerden tam not aldı. Organizatörlerden Çetin Deniz, “Çocuklarımıza yönelik eğitim programlarımızda tiyatro etkinliklerinin ayrı bir önemi vardır. Çocuklar bu tür etkinliklerle öğrenme, anlama ve uyum sağlamada daha başarılı olmaktadırlar'' dedi.   

              Dernek Başkanı Murat Akkuş ise, “oyunu Iğdır’da sahnelenmesi için kendilerine sponsor olan, Aras Edaş Elektrik Dağıtım A.Ş., Özel Bulut Hastanesine ve Pizza Roma’ya çok teşekkür ediyoruz” dedi.  Iğdır’da ilk kez Sergilenen Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler adlı tiyatro oyununda okullardan gelen minik öğrenciler doyasıya eğlendiler. Tiyatro oyununda yedi cücelerle ilk defa karşı karşı gelen minik öğrenciler, şaşkınlıklarını gizleyemediler. Oyun sergilendiği anlarda zaman zaman heyecanlanan minikler, alkışlarıyla oyuncuları destekleyerek tiyatroyu çok beğendiklerini ifade ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.