Matruşka Tiyatrosu Iğdır’da Sahnelenecek

Tarih : 2014-11-25 / Kategori : Kültür & Sanat

Matruşka Tiyatrosu Iğdır’da Sahnelenecek

          Deniz Yıldızı Oyuncuları “Matruşka” Oyunu ile Iğdır’a Geliyor

 

          STAR TV’de yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesi olan Deniz Yıldızı dizisinin oyuncuları Cantuğ Turay ve Begüm Topçu, Matruşka adlı tiyatro oyunu ile Iğdır’a geliyor. Kadın – erkek ilişkilerinin anlatıldığı kimi zaman seyirciye sataşan iki perdelik komedi ile Iğdır’lı tiyatro severlerin karşısına çıkacak. Tuncer Cücenoğlu'nun yazdığı, Deniz Gökçe Kayhan'ın yönetmenliğini yaptığı Matruşka tiyatrosu Iğdır 'da sahnelenecek.

          Matruşka'da, kadın erkek ilişkileri mizahi bir dille anlatılmaktadır. Kimi zaman seyirciyi de içine alarak interaktif bir şölene dönüşen ve sergilendiği günden bu yana kapalı gişe oynayan, seyirciden yoğun ilgi gören Matruşka'nın başrollerini Star Tv'de yayınlanan Deniz Yıldızı dizisinden tanıdığımız Banu ve Melih yer almaktadır.

         Iğdır Organizasyonun bir etkinliği olan ve kadın – erkek ilişkilerinin anlatıldığı kimi zaman seyirciye sataşan iki perdelik komedi ile Iğdır’lı tiyatro severlerin karşısına çıkacak.

         29 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da Iğdır Kültür Merkezinde oyununun organizatörü Çetin DENİZ, tiyatro oyununa şimdiden büyük ilgi olduğunu söyledi. 

Bilgi Hattı: 

0 542 308 90 14

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası