Ziya Zakir Acar’dan Serdar Ünsal’a Plaket

Tarih : 2014-11-28 / Kategori : Kültür & Sanat

Ziya Zakir Acar’dan Serdar Ünsal’a Plaket

           Iğdır Azerbaycan Dil Tarih ve Kültür Birliğini Yaşatma ve Destekleme Derneği, Başkanı Ziya Zakir Acar, Iğdır Azerbaycan Evi Derneği Başkanı Serdar Ünsal’a  plaket verdi.

 

            Ziya Zakir Acar yaptığı konuşmada ”Serdar Ünsal yıllardır Iğdır’da çeşitli derneklerde başkanlık, yardımcılık ve yönetim kurulu üyeliği yapmış değerli bir arkadaşımızdır.. Azerbaycan ve Iğdır kültürüne, eğitime  yaptıkları katkılar taktire şayandır. Azerbaycan’ı karşılıksız seven, bu uğurda mücadele eden çalışmalar yapan  Serdar Ünsal’ın her zaman Vatan, Millet, Bayrak ve Azerbaycan için yaptığı fedakarca çalışmanın yanında yer aldık, alacağızda.  Biz de dernek olarak yaptıkları bu güzel çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Kendisine bu plaketi taktim ediyorum” dedi.

            Iğdır Azerbaycan Evi Derneği Başkanı Serdar Ünsal’da  “Şu anda aktif olarak çeşitli derneklerin yönetim kurulundayım. Türkiye ve Azerbaycan kardeşliğini daha ileriye götürmek için çalışıyorum. Hem Türkiye hem de Azerbaycan’ın ezeli düşmanı Ermenilerin gerçek yüzünü kamuoyuna anlatmaya çalışıyoruz. Ermeni diasporası bir emperyalist yalan olan sözde soykırım yalanlarının 100. Yılına hazırlanıyor. Bunun için bizlerde dernekler olarak iş birliği ile bu yalanlara karşı mücadele etmeliyiz. Ziya Zakir Acar Beye ve derneğine bu ince davranışlarından dolayı teşekkür ederim. Başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.