Kültür Ve Turizm Müdürlüğünün Şiir Dinletisi Nefisti

Tarih : 2015-01-14 / Kategori : Kültür & Sanat

Kültür Ve Turizm Müdürlüğünün Şiir Dinletisi Nefisti

            Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Aras Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü olarak ortaklaşa düzenlenen Kış konulu Şiir Dinletisi Kültür merkezinde yapıldı.

 

           Iğdır Valisi Davut Haner’in desteği ile düzenlenen ve yerel şair ve sanatçıların yer aldığı Kış konulu şiir dinletisi hakkında Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz şunları dedi “Sayın Valimiz Davut Haner’in destekleri ile Iğdır halkının edebiyata ve sanata olan ilgisini artırmak, halkımızı birkaç saatte olsa günlük stres ve iş yoğunluğundan uzaklaştırmak için düzenlemeye başladığımız şiir ve müzik ziyafeti çok güzel geçti. Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Aras Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü olarak kültür elçiliğini yapmaya çalıştığımız yöremizin dili, gözü, kulağı olmaya devam ediyoruz. Aylık şiir dinletisinin 3’ncüsünü nasip olursa yakında yapacağız” dedi.

            Programa Vali Yardımcısı Muhlis Aslan, Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Karakoyunlu Belediye Başkanı Kurban Kaya ve Aralık İlçesi Belediye Başkanı Bayram Teksay, AKP İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

        Halka açık ve ücretsiz olan Şiir Dinletisi ziyafetinde birbirinden güzel şiir ve müzik yer aldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.