Turizm Müdürlüğü ve CİNEGOLDS sinemaları işbirliğiyle IĞDIR’lıların 30 yıllık özlemi sona eriyor

Tarih : 2015-01-15 / Kategori : Kültür & Sanat

Turizm Müdürlüğü ve CİNEGOLDS sinemaları işbirliğiyle IĞDIR’lıların 30 yıllık özlemi sona eriyor

         Geçtiğimiz aylarda faaliyetlerini gösteren CİNEGOLDS sinemaları artık bağımsız bir sinema olarak 16 Ocak itibariyle resmi açılışını yapıyor.

        Baş rollerini Russell CROW, Yılmaz ERDOĞAN ve Cem YILMAZ’ın paylaştığı kapalı gişe oynayan  SON UMUT isimli filmi ile cuma günü saat 17:30 da ilimizde sinemanın açılışı yapılacak. Açılışa tüm IGDIR’ilar davetlidir. Iğdır Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz, “Iğdırlılar bundan sonra Kültür Merkezi içerisinde bulunan salonumuzda Türkiye’deki diğer sinemalarla birlikte vizyon filmleri izleyecekler. Iğdırlıların sinema kültürünü yıllar sonra hatırlamalarına yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Filmler her gün 5 seans olarak izleyicilerimizle buluşacaktır” diye konuştu. 

CineGolds sinemaları yönetim kurulu Başkanı   Ufuk BALKİS ise "sosyal bir faaliyet olan sinema keyfini IĞDIR’lı sinema severlerle buluşturacağımız için çok heyecanlıyız bizlere destek verip bu 30 yıllık hasrete son vermek için mücadele eden tüm ekibime, bizleri hiçbir zaman  yalnız bırakmayan devlet büyüklerimize ve  Vali  yardımcımız sayın Mevlüt ÖZMEN’e sonsuz teşekkür ederim” dedi. Balkis, görüntü ve ses kalitesinin Avrupa standartlarına uygun olduğunu belirtti. Sinemamız tüm Iğdır’lılara hayırlı olsun diye ekledi. 

AÇILIŞ TARİHİ: 16.0CAK.2015 SAAT:17:30

Facebook Beğenenler

  1. kenan 2015-01-15 07:50:07

    ne yani eski salonu yeniden mi açacaklar. Protokolde gelecek mi acaba ? Töbe töbe...

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası