Emniyet Müdürü Yüksel Babal Son Umut Filmini Öğrencilerle Buluşturdu

Tarih : 2015-02-28 / Kategori : Kültür & Sanat

Emniyet Müdürü Yüksel Babal Son Umut Filmini Öğrencilerle Buluşturdu

          Oscar ödüllü aktör Russell Crowe’un yönetmenliğini üstlendiği, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz ile rol aldığı, çekimlerinin bir bölümü İstanbul’da gerçekleştirilen “Son Umut” filmi, Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal tarafından öğrencilere izlettirildi.

 

         Iğdır Emniyet Müdürlüğünce İl merkezinde bulunan ortaokul, lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrenciler ile üniversite öğrencilerine yönelik hazırlanan “Tarihten Bir Kesit” isimli proje kapsamında sinema gösterimi etkinliği düzenlendi.

        26.02.2015 ile 31 .03. 2015 tarihleri arasında Kültür Merkezi sinema salonunda başlatılan ve 6.000 öğrencinin faydalanacağı bu etkinlik çerçevesinde Son Umut, 120 ve Taş 

Mektep isimli filmler izlenecek, öğrencilere patlamış mısır ikramı yapıldı.

26.02.2015 günü, saat:13 . 00’ da Emniyet Müdürü Yüksel BABAL sinema salonuna gelerek sinema gösterim açılışını yaptı. Bu etkinlikte 125. Yıl Anadolu lisesinden 100  öğrenci protokol ile birlikte vizyondaki “Son Umut” filmini izlediler.

         Bu proje sayesinde daha önce kültürel ve sosyal etkinliklere erişim imkânı bulamamış veya hiç sinemaya gitmemiş öğrencilerin faydalanması, öğrencilerin bir araya gelmesi ve kaynaşması sağlandı. Önümüzdeki dönemde bu ve benzeri türdeki etkinliklerin sürdürüleceği belirtildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.