“Beyaz Hüzün Sarıkamış” İsimli Proje Kapsamında Sarıkamış’a Kültürel Amaçlı Gezi Etkinliği

Tarih : 2015-03-02 / Kategori : Kültür & Sanat

“Beyaz Hüzün Sarıkamış” İsimli Proje Kapsamında Sarıkamış’a Kültürel Amaçlı Gezi Etkinliği

           Iğdır Emniyet Müdürlüğü tarafından Iğdır Üniversitesinde eğitim gören ve Kredi Yurtlar Kurumu Yurdunda kalan 38 kişilik kız ve erkek öğrenci grubunun katılımıyla “Beyaz Hüzün Sarıkamış” isimli proje kapsamında Sarıkamış’a kültürel amaçlı gezi etkinliği 28.02.2015 tarihinde yapıldı.

 

         Öğrenciler geziden bir gün önce İl Emniyet Müdürlüğüne davet edilerek İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL tarafından atkı, bere ve eldiven hediye edilmek suretiyle gezi hakkında bilgi verilmiş, daha sonra öğrencilerle sohbet edilerek akabinde uğurlanmışlardır.

            Sohbet kapsamında İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL önümüzdeki dönemde buna benzer sosyal ve kültürel etkinliklerin devam edeceğini bildirdi. Yapılan bu etkinliğin İlimize çeşitli illerden gelmiş öğrencilerin kaynaşması, yoğun ders programı arasında motivasyonlarının sağlanması gibi amaçlarla yapıldığı öğrencilere anlatıldı. 

          Gezi; Kars ilinde sabah kahvaltısı ile başlanarak akabinde Sarıkamış Şehitliği’ne Türk Bayrağı ile yürüyüş, öğle yemeği, kayak pistinde kayak yapmak ve akşam yemeği sonrasında Iğdır iline geri dönüş şeklinde planlandığı belirtildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası