Başkan Asim Keser Ve Müdür Yahya Kemal Er Gazetemizi Zi̇yaret Etti

Tarih : 2015-03-24 / Kategori : Kültür & Sanat

Başkan Asim Keser Ve Müdür Yahya Kemal Er Gazetemizi  Zi̇yaret Etti

            İlimizin üst düzey bürokratlarından kıymetli hemşerimiz Kültür ve Turizm Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı ve Bakan Basın Danışmanı Asım Keser ile Iğdır eski Müdürü ve şimdi ise Kırıkkale Kültür ve Turizm İl Müdürü Yahya Kemal Er, Nevruz şenlikleri dolayısiyle davet edildikleri törenlere katılmak üzere ilimi ze geldiler.

 

            Başkan Keser ve Müdür Er ilimize yaptıkları seyahatin ilk günü ayaklarının tozu ile Gazetemize de ziyaret gerçekleştirdiler. Çok yoğun bir sohbet ve fikir teatisi yapan Gazeteci Cabbar Şıktaş ve misafirler Başkan Keser ve Müdür Er, Iğdır’ın geçmiş güzelliklerini andılar.

            Başkan Keser “Iğdır gelişmeli, yatırımlardan payını daha fazlasıyla almalı, özellikle gençlik eğitim seviyesini yükseltmeli ve anlayışlı, kültürlü, geleceğe daha güvenle bakmalıdır” şeklinde konuştu.

            Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın Müdürü Cabbar Şıktaş’ta “sizleri aramızda görmekten çok mutlu olduk. Iğdır üst düzey bürokrat sayısı olarak bir elin parmaklarını geçmemek tedir. Bu Iğdırımız için eksikliktir.” diye konuştu.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.