Turizm Haftası Ekinlikleri Ödül Töreniyle Sona Erdi

Tarih : 2015-04-22 / Kategori : Kültür & Sanat

Turizm Haftası Ekinlikleri Ödül Töreniyle Sona Erdi

             Iğdır’da, 15-22 Nisan tarihleri arasını gerçekleşirilen ‘Turizm Haftası’ kapsamında ödül töreni düzenlendi.

 

          Iğdır Kültür Merkezinde düzenlenen program;  İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal,  Iğdır Kültür ve Turizm İl Müdür Osman Engindeniz, kurum amirleri öğrencilere ve vatandaşlar katıldı.

           Saygı duruşu İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda; açılış konuşması yapan Iğdır Kültür ve Turizm İl Müdür Osman Engindeniz, turizm insanlar için farklı bir kavram olduğunu belirtti.

            Iğdır’mızı iyi tanıtırsak iyi reklam yaparsak Turist akınına uğrar buda Iğdır’a ekonomik yönden büyük katkı sağlar. Bunun için  Iğdır’ın Ağrı Dağı, Aras Havzası ve üç ülkeye komşu olması ile birlikte kültür ve merek turizm açısında önemli bir potansiyel sahip olduğunu, bunu çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Engindeniz, bir yerin turistik değerlerini ve güzelliklerini tanıtmada her insana görev düşüğünü, bu anlayışla her bireyin kendi yaşadığı yeri tanıtmak için bir turizm gönüllüsü olması gerektiğini söyledi.        Bunu için gelen Turisti kazıklamak yerine uygun indirimli fiyatla alış veriş yapmasını sağlarsak memnun kalır ve ilk uğrak yeri Iğdır olur eyer kazıklarsak o turisti emin olun son görüşünüz olur. “dedi.

             Yapılan konuşmaların ardından ‘ Turizm Haftası’ kapsamında düzenlen ses yarışması, yöresel yemek yarışmalarda dereceye girenlerin ödüller  Protokol tarafından verildi. Program; örencilerin verdiği konseri ardından son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası