Haydar Aliyev Fen Lisesinden Şiir Dinletisi

Tarih : 2015-05-12 / Kategori : Kültür & Sanat

Haydar Aliyev  Fen Lisesinden Şiir Dinletisi

          Haydar Aliyev Fen Lisesi  Kültür ve edebiyat kulubü tarafından şiir dinletisi düzenlendi.

 

          Iğdır Üniversitesi Karaağaç kampusunda düzenlenen şiir dinletisinde konuşan okul müdürü Hikmet Ulaş "2014-2015  yılında hiçbir olayın, en küçük bir tartışmanın olmadığı  bir okul gururu ile karşınıza çıkıyoruz. Öğrencilerimiz araştıran, sorgulayan, bilimsel çalışmalar içinde olan öğrencilerdir. Haydar Aliyev Fen lisesinde okuyan,  okulumuzda yetişen kabiliyetli öğrencilerden en güzel şiirleri dinleyeceksiniz. Öğrencilerimizin kalplerindeki sevginin gücünü   göreceksiniz " dedi.

         Daha sonra öğrenciler müzik eşliğinde birbirinden güzel Atilla İlhan, Ümit Yaşar Oğuzcan, Necip Fazıl Kısakürek, Abdurahim Karakoç gibi şairlerin şiirlerinden örnekler sundular. Çoğunluğunu kız öğrencilerin oluşturduğu 20 öğrencinin şiir dinletisinden Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ve Ak parti Milletvekili adayı Cengiz Şeyran’da bir şiir okuyarak dinletiye renk kattılar.

Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, ”Güzel bir şiir dinletisi oldu.Okul idaresini ve emeği geçen herkesi, öğrencileri kutluyorum. Okullarımızda bu tür sosyal etkinlikler her ay yapılmalı” şeklinde konuştu.

      Öğretmen  Sevda Atış tarafından hazırlanan “Her Telden Aşk” adlı    Şiir dinletisine protokol üyeleri, öğrenci velileri katıldılar. Şiir dinletisinden sonra toplu fotoğraf çektirildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası