Dr. Serhat IŞIKAY Yılın Doktoru seçildi

Tarih : 2014-03-31 / Kategori : Sağlık

Dr. Serhat IŞIKAY  Yılın Doktoru seçildi

               14 Mart Tıp Bayramı kapsamında İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan EROL ilimizde bulunan Iğdır Devlet Hastanesi ve Aile Sağlığı Merkezlerini ve diğer sağlık kuruluşlarını ziyaret etti.

                Görevi başında ki tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlayarak “İnsan hassasiyetinin ve beklentilerinin en yoğun olduğu hizmetlerden biri olan sağlık sektörünün, her alanında özverili çalışmalarıyla katkılarda bulunan başta doktorlarımızın ve  sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutluyor, Hizmet veren ve hizmet alanların memnuniyetlerinin en üst seviyelere taşındığı nice 14 Martlar temenni ediyorum." Dedi.Ziyaretlerinden memnuniyet duyan sağlık çalışanlarıyla bir süre sohbet eden ve sağlık hizmetleri sunumunda görüş ve önerilerini dinleyen Sağlık Müdürü EROL,daha sonra  İlimiz 2 Nolu Aile Hekimliği Biriminde görev yapan ve bu yıl İl Sağlık Müdürlüğü’nün önerisi ile Sağlık Bakanlığı’nın bütün illerde her yıl seçtiği Yılın Doktoru unvanını almaya hak kazanan Dr. Serhat IŞIKAY’ı tebrik etmek üzere ziyaret ettiler. Sağlık Müdürü EROL “ilimizde koruyucu sağlık hizmetleri dâhilinde halkımızın sağlığıyla yakından ilgilenen, sevgi ve saygılarına mazhar olan ve mesleğini özveriyle yerine getiren Doktorumuzu kutluyor, aynı bilinç ve istekle çalışmalarının devamını diliyorum.”dedi.

Facebook Beğenenler

  1. Salih 2014-03-31 19:38:45

    Gerçekten tebrik ediyorum hem iyi bir Doktor hem de iyi ve bir insan .İnsanlara yaklaşımı pozitif oluşu ve insancıl davranışı ,insanların böyle sevecen Dr.ları her zaman görmek ister..Hacama başarılar dilerim ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN.başarılar..

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.