Iğdır'da özel sağlık kuruluşları denetleniyor

Tarih : 2014-09-03 / Kategori : Sağlık

Iğdır'da özel sağlık kuruluşları denetleniyor

                   112 il ambulans servisi başhekimi Dr.Taner Başaran ve sağlık ekipleri , Özel Diş Doktorları ve Özel poliklinikleri gezerek denetledi.

                  Başaran, hizmetin artması için özel sağlık kuruluşlarını sürekli denetlediklerini bildirdi. Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, herkesin her yerde muayene olması nedeniyle özel sağlık kuruluşlarının hasta potansiyelinin arttığını belirten Dr. Başaran, "Sağlık alanına daha iyi ulaşmak için rekabet şansı sağlanmıştır.

               Söz konusu sağlık olduğu için düzenin sağlanması ve hizmetin daha iyi olması için tabi ki denetim gerekiyor. Müdürlüğümüzün, özel sağlık kuruluşlarının gerekli standartları sağlayabilmesi için denetimleri sık sık yapmaktayız. Yapılan bu denetimlerin amacı, hem kuruluşların mevcut kalitelerini kontrol edebilmek, hem de daha kaliteli sağlık hizmetlerinin sunulması için bu sektördekileri rekabete zorlamaktır" dedi. Son olarak Özel Iğdır Modern Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini denetleyen heyet, tüm koşulların yerine getirildiğini, hijyenik ortamda çalışıldığını belirterek öncelikle hijyen ve insan sağlığının çok önemli olduğunu vurgulayarak bu tür denetimlerin sık sık yapılacağını belirttiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.