Yeşilboya ve Gülcan'a hayırlı olsun ziyareti

Tarih : 2014-11-18 / Kategori : Sağlık

Yeşilboya ve Gülcan'a hayırlı olsun ziyareti

              Iğdır eski sağlık müdürlerinden Dr. Seyfettin Yeşilboya ve Hastane Müdür Yardımcısı Mikail Gülcan'a yeni görevleri sebebiyle, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni ve Meclis Üyesi Cabbar Şıktaş tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

 

                Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevine atanan Dr. Seyfettin Yeşilboya ile Kami Hastaneler Birliği İdari Mali İşler Daire Başkanlığına atanan Mikail Gülcan'ı makamında ziyaret eden Şıktaş: "Sağlık kuruluşlarının çok çeşitli alanlarında hizmet vermiş deneyimli ve başarılı  bürokratlar olarak Iğdır sağlık sektörü sizlerden çok şey beklemektedir. Bu yeni görevinizi layıkıyla yerine getireceğinizden hiç şüphem yoktur. Sizlere görevinizde üstün başaralar diliyorum." dedi...

                Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Seyfettin Yeşilboya'da: "Daha önce Iğdır İl Sağlık Müdürlüğü, Ağrı İl Sağlık Müdürlü, İstanbul Bakırköy İlçe Müdürlüğü görevlerinde bulunmuş ve sağlık camiasının her alanında hizmet vermişimdir. Bu bağlamda ekip arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelenin daha fazlasını yapacak, şehrimizin sağlık sorununun minimuma indirmenin gayreti içerisinde olacağız. Yeni yapılan hastanemiz bitirilip bizlere teslim edildiği taktirde, daha huzurlu ve sağlıklı ortamda sağlık hizmeti verilecektir." dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası