Bakanlıktan 4 Yeni Ambulans

Tarih : 2015-02-25 / Kategori : Sağlık

Bakanlıktan 4 Yeni Ambulans

           Sağlık Bakanlığı tarafından Yeni hizmete başlayan Iğdır Devlet hastahanesine 4 adet yeni ambulans gönderildi.

 

         Hizmet verecek Ambulanslar için hastane bahçesinde açılış yapıldı. Açılışı yapan Vali Davut Haner, Türkiye`nin her alanda çok ilerlediğini özellikle de sağlık alanında bir zamanlar hayali bile edilemeyecek iyileştirmelerin gerçekleştirildiğini ifade etti.

         Vali Davut  Haner açıklamasında "Hastahanemiz faaliyete geçti. Hastanemiz içindeki malzemelerle 50 milyon TL’ye yakın bir yatırım. Hastahanemiz faaliyete geçtiği günlerde sağlık bakanlığımız sağolsun 4 yeni ambulans gönderdi. Her vatandaşımızın sağlık hizmetlerinden en yüksek standartta yararlanabilmesi için büyük  çalışmalar gerçekleştirdi.

           Bakanlığımız tarafından tahsis edilen 4 adet yeni ambulansın da kazasız belasız hayırlı hizmetlere vesile olmasını dilerim." dedi.

           Vali Davut Haner daha sonra Sağlk Müdürü Alpaslan Erol’la beraber Hastahaneyi gezip hastaları ziyaret ederek hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

         İl Sağlık Müdürü Alparslan Erol, “Iğdır’da 26 aktif ambulansla hizmet veriyoruz. 110 personelimiz mevcut. Türkiye ortalamasına göre % 90 Hastaya ulaşma imkanımız var” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası