Yılın Doktorlarına Plaket

Tarih : 2015-03-13 / Kategori : Sağlık

Yılın Doktorlarına Plaket

        İlimiz Valisi Davut HANER İl Sağlık Müdürü Dr.Alpaslan EROL’u ve başarılı çalışmaları nedeniyle yılın doktoru olarak seçilen Dâhiliye Uzmanı Erdoğan ŞEYRAN ile Aile Hekimi Dr. Çağrı ATEŞ’i makamında kabul ederek “Öncelikle siz değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutluyorum. Bir insanın yaşamını sağlıklı bir şekilde devam ettirmesi en temel hakkıdır. Bu noktada insan yaşamına hizmet eden tıp dünyası son derece önemli bir görevi yerine getirmektedir.” diyerek başarılarının devamını diledi.

 

        İL SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN YILIN DOKTORLARINA PLAKET

         İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan EROL, “Yılın doktoru” seçilen İlimiz Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Iğdır Devlet Hastanesinde görevli Dahiliye Uzmanı Erdoğan ŞEYRAN ile Aile Sağlığı Merkezinde görevli Dr. Çağrı ATEŞ’e teşekkür plaketi verdi. 

Erol, “Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi İlimizde de sağlık alanında önemli tesisler hizmete açılmış ve sağlık hizmetleri daha modern mekanlarda verilmeye başlanmıştır. Yaşanan bu gelişmelerin yanı sıra hekimlerimizin de bilgi ve beceri konusunda aldıkları mesafe bizleri mutlu etmektedir. Son derece kutsal bir görevi ifa eden sağlık  çalışanlarımızın insan ve toplum sağlığını korumak için gece gündüz demeden her türlü şartta gösterdikleri başarı gerçekten de takdire şayandır.

        Ayrıca 12 Mart 2015 tarihinde Çanakkale’de Tıp Bayramında düzenlenecek olan ödül törenine katılacak olan Dahiliye Uzmanı Erdoğan ŞEYRAN ile Aile Sağlığı Merkezinde görevli Dr. Çağrı ATEŞ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ve Sağlık Bakanı Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU tarafından yılın doktoru plaketlerini alacaklar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.