Att`Der Iğdır Şubesi Altın Ambulans Ödülünü Aldı

Tarih : 2015-03-31 / Kategori : Sağlık

Att`Der Iğdır Şubesi Altın Ambulans Ödülünü Aldı

               Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Altın Ambulans  Ödülleri yarışmasında, Iğdır iki birincilik kazandı.

 

             Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Altın Ambulans Sağlık ödülleri yarışmasının 2.’sini düzenledi. Yarışmanın oylaması 9 Şubat ile 9 Mart tarihleri arasında altinambulans.org sitesinden yapıldı. 12 farklı kategoride 54 aday için 170 bin 533 kişi oy kullanırken, oylama sonucunda   Yılın Attsi Kader MOĞOL, Yılın hemşiresi Deniz KAPLAN birinci olarak seçildiler.

             Ankara`da düzenlenen 2. altın ambulans sağlık ödüllerine yılın Attsi Kader Moğol, Yılın hemşiresi Deniz Kaplan birinci olarak büyük bir başarı elde ettiler. Geceye Iğdır adına AttDer Iğdır ilbaşkanı M.Bahadır Şen, İl başkan yardımcısı Esra Ölmez ve Yılın hemşiresi Deniz Kaplan katıldı.Gecede iki ödül birden alarak en başarılı il olan Iğdır bu tarihi başarıyı kutlamaya devam ediyor. Konu ile ilgili açıklamada bulunan M. Bahadır Şen; “Bu sene ikincisi düzenlenen altın ambulans sağlık ödüllerinde iki ödül birden kazanarak bu zaferi hep birlikte Iğdır`a getirdik. Şimdi tadını çıkarma zamanı.İlerleyen günler içinde yapacağımız görkemli gece ile bu başarıyı kutlamaya devam edeceğiz.Böylesine büyük bir organizasyonda bu başarı ilerleyen süreçte Iğdır için yeni başarıların aralayıcısı olacaktır.”  dedi.

          Yılın Att si kategorisinde Mehmet Bahadır Şen`e Ödülünü Ankara İl Sağlık Müdürü Fazil İnan taktim etti.Yılın hemşiresi Deniz Kaplan`a ise ödülünü Görkem Atagün verdi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.