MHP Iğdır İl Teşkilatı Belediye Başkan Aday Adaylarını Açıkladı

Tarih : 2013-05-13 / Kategori : Siyaset

MHP Iğdır İl Teşkilatı Belediye Başkan Aday Adaylarını Açıkladı

    Iğdır MHP İl Başkanlığında yapılan toplantıda MHP İl Başkanı Cahit Erol, Iğdır Belediye Başkanlığına Aday Adaylarını açıkladı.
    Başkan Erol, açıklamasında Aday adayları arasından İsa Yaşar Tezel, Ahmet Aras ve Av. Serdar Arat aday adaylığı için ilk başvurularını yaptıklarını belirtti.
    Başkan Erol, Yine partilerine aday adayı olmak isteyipte baş vuranların ismini ise zaman içerisinde baş vurmaları halinde açıklayacaklarını belirtti.
    Aday adaylığını açıklayan İsa Yaşar Tezel, açıklamasında şunları kaydetti; “Iğdır'ın ters giden talihini yenmek, biriken sorunlarını aşmak ve ihtiyaçlarına bir nebze çözüm olmak için bu güzel şehrimizin belediye yönetimine milletim ve partim adına talip oldum ve huzurlarınıza çıktım.
    Iğdır'ın meseleleri ağır, beklentileri fazladır, bunu çok iyi biliyorum. Bu sorunları ve sıkıntıları sizinle birlikte çözecek bilgi birikimine ve kararlılığa sahibim. Iğdır benim doğduğum, büyüdüğüm ata ocağım, ana kucağım, can yurdumdur, bu şehre hizmette boyun borcumdur.
    Değerli arkadaşlar !
    Hokus-pokus ile bu milletin oylarını almaya çalışanlarla daha çetin bir mücadele hepimizi bekliyor.Türk Milliyetçileri olarak Allah'ın izniyle bu sorununda üstesinden gelmeyi başaracağız.Türk Milletinin yüce başbuğu Mustafa Kemal Atatürk ve Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in açtığı bu kutlu yolda onlara yakışır bir duruşla hizmet etmeyi kendime bir borç bilirim.
    Iğdır Ülkücü kadroların,Türk Milliyetçilerinin, Milliyetçi Hareket Partililerin yüz akıdır. Iğdır Kafkaslara, Azerbaycana, Hazara ve Türkistana giden yoldur.
    Saygıdeğer Ülküdaşlarım !
    Önümüzdeki yıl ülkemizde ve ilimizde önemli bir seçim yapılacaktır. 10 yılı aşkın süredir iktidarda bulunan AKP ve BDP zihniyeti, bu seçimlerde uyarılmalı ve hadleri bildirilmelidir, bu seçim Türkiye'nin ve Iğdır'ın geleceği için hayati niteliktedir. Bu vesile ile Iğdır Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum.
    Iğdır için sosyal ve ekonomik projelerimiz vardır. Hepsi hazırdır.Şehrimizin altyapısı, üst yapısı ve kültürel değerlerimiz ile ilgili uzmanlarca hazırlanan önemli projelerimiz, Iğdır Belediyesine ÜÇ HİLAL'LÎ bayrağın dikilmesini bekliyor.
    Çıkar ilişkileri, mevki ve statü talepleri için milli ve manevi değerlerden taviz vermek biz Türk milliyetçilerine yabancıdır.
    Kısa vadeli, kısa ömürlü ve güdük menfaatler, uzun soluklu mücadelemizi hiçbir zaman engelleyemeyecektir..
    İstismarlar, provokasyonlar ve tuzaklar aklımızı çelemiyecektir.
    Hak bildiğimiz yolda azimle ilerleyeceğiz, Cenabı Allah daima bizlerin yanmdadır. Dürüstlükten ayrılmadık, ayrılmayacağız. Çalışmaktan bıkmayacağız yorulmayacağız ve fitneye bakmayacağız.îftiralara kulak asmayacağız. Büyük Türk Milletinin desteği ve duası daima yanımızdadır.
    Ülküdaşlarım, Iğdır'ın bölünmeye ve bölücü teröre açık bir itirazı vardır. Iğdır'ım teröristle müzakereye, terörle anlaşmaya ve canilerle uzlaşmaya olan öfkesi keskin ve katidir.
    Allah'a şükürler olsun ki, Iğdır'ım zalimlere, eş başkanlar, bölücü baronlara, Türklük, Milliyetçilik ve millet hasımlarına tahammülü çoktan bitmiştir.
    Cumhuriyetin temeli olan milli devlet ve üniter yapının bozulmasına, Türk Milletinin çözüm, barış ve süreç sloganlarıyla bölünmesine, Bayrağın inmesine, milliyetçiliğin ayaklar altına alınma saygısızlığına, asla müsahama göstermeyecektir.
    Saygıdeğer Türk Milliyetçisi gönüldaşlarım!
    Yaklaşan yerel seçimlerde bu kutlu hürriyet davasına Iğdır'lı Türk Milliyetçileri olarak hazırmıyız..En can alıcı soru bizim için bu olmalı. Geçen yerel seçimlerin ardından bütün ihanet odakları ağızbirliği etmişcesine ”Iğdır'a kadar aldık" açıklamaları yapıp gerçek yüzlerini gösterdiler. Şimdi birlik olup mücadele etme zamanıdır. Milliyetci Hareket Partisi bunun en sağlam zeminidir. Ben her dönem gerek Iğdır'da gerekse ihtiyaç duyulan her yerde, Türk Milliyetçiliğinin hizmetkarı oldum ve bundan da şeref duydum. Her yorulduğumda Ülkücü Gençliğin vatan sevgisi ile parlayan gözlerinde yeniden hayat buldum.
    Şimdi yine hep beraber bir seçime gireceğiz.Türk Milliyetçileri olarak "Kurt postu giymiş çakallara karşı da uyanık olacağız" Kısacası ben bu davanın İsmail'i olmaya adayım” şeklinde konuştu.
    Daha sonra konuşan Av. Serdar Arat ise Yıllardır Iğdır belediyesinde avukatlık yaptığını, “Belediyede çalışan biri olarak belediyenin ve Iğdır konusunda bilgi, birikim ve projelerim var.  Yıllardır Ailemle beraber MHP Teşkilatı içerisinde yer aldık. Bundan sonrada almaya devam edeceğim.” dedi.
Arat, Bilindiği gibi Iğdır ili; ilçe ve köyleri ile birlikte Anadolu’ya geçişte ecdadımızın ilk konakladığı ve yurt edindiği kadim bir Türk yurdudur.
    Bu yurdun Türk dünyasına geçiş güzergâhında olması ve sorumluluğunu taşıdığımız Türkiye Cumhuriyeti sınırları dışındaki soydaşlarımızla ilişkilerimiz açısından jeopolitik ve stratejik bir konumu vardır. Bu konumun korunması ve sürdürülmesi bizim açımızdan hayati derecededir.  Bu kadim yurdumuz maalesef 2009 mahalli seçimlerinde, MHP’nin kalesinde eşyanın tabiatına aykırı bir şekilde, MHP  seçimi kaybetmiş, fakat BDP seçimi kazanmıştır. Bu durum kabul edilemez. Iğdır ilimizin ve Belediyemizin sorunlarını yakinen bilmekteyim.15 yıl bilfiil Belediyede çalıştım. Iğdır”ımızın Türk yurdu kalması ve kültürümüzün yaşanması ve yaşatılması için gerekeni gücüm nispetinde yapmaya hazırım. Iğdır Belediye Başkanlığı’na bu sebeple talibim.Tensip ve takdir buyrulduğu taktirde Yüce Allah’ın izin ve lütfu ile bu kutsal görevi başarabileceğim kanaatindeyim.“ şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-05-13 07:56:22

    serdar arat mhpdenmi aday? iyide serdar arat eskiden beri igdirda milliyetcilere ve ulkuculere karsi duran bir cizgideydi.. ne oldu simdi? muctehitten fetvami almis gelmis

  2. Guest 2013-05-14 09:03:50

    Emin misiniz? O fotoda ki Serdar Arat mı? Ne oldu düne kadar MHP ile arası bozuk her seferinde karşı duran.Seçim zamanı 7 bin oyu pikniğe götüren ?Iğdır'ı İran'a mı bağlayacak? Allah aşkına hangi cesaretle kim çıkarmış onu oraya. Yahu siyaset ne kadar ayağa düştü Iğdır'da?

  3. Guest 2013-05-14 11:06:04

    ÇANTACILAR ORTAYA ÇIKTI DAĞ FARE DOĞURDU BİR YANDA <br />İL BAŞKANI VE ÜLKÜCÜ KAYIN BİRADERİNE AÇIK TARAF OLMUŞ BİR YANDA ABBAS BOZYEL AKRABASI OLAN İSA YAŞAR TEZEL'E TARAF OLMUŞ BU ADAYLARINA DESTEK VERİP, AÇIK TARAF OLMAKTALAR.DİĞER ADAY AHMET ARAS NEDENSE PARTİDEKİ ADAY AÇIKLAMASINDA YOKTUR. BU DA BİR SORU İŞARETİDİR. AHMET ARAS SENİN BU ÇETREFİLLİ YARIŞTA İŞİN ZOR BUNLARLA. BU ALİ CENGİZ OYUNUYLA IĞDIR'DA MHP'NİN İŞİ ZORDUR

  4. Guest 2013-05-15 13:55:44

    vay vay vay serdar arat beye bak. şimdiye kadar nerdeydi acaba, tabi canım başka ne olabilirdiki mhp il başkanının akrabası olan serdar arat bey kimden söz aldı da geldi acaba :) aynı aras dönemine döndü bu iş. il başkanı ben isem belediye başkanı da benden olsun milletvekili de benden olsun yoluna girdi bunlar. yok arkadaş bu yönetim ve il başkanıyla bu seçim kazanılmaz...

  5. Guest 2013-05-15 23:06:40

    Igdir icin hayirlisini diliyorum ama en güclü aday olarak ISA YASAR TEZEL ´i görüyorum.IGDIR iyi bir konuma ,iklime ve cografyaya sahip.Ama IL oldugu gün itibariyle cok fazla bir gelisim ve deyisim yasayamadi,MHP ve ISA YASAR TEZEL ile bicok seyin IGDIR ´ da deyiseceyini düsünüyorum...

  6. Guest 2013-05-21 09:29:05

    serdar arat namuslu ve doğru şasrmayn bölünmeyin birlesin

  7. Guest 2013-05-21 18:55:06

    NE OLUR ALLAH ASKINA YAPMAYIN GECMISTEN DERS CIKARILMALI BIR ONCEKI SECIM GIBI OLMASIN.

  8. Guest 2013-06-09 18:15:18

    burada herkes laga luga yapıyor serdar arat nezamandan beri mhp ye karşıydı herkes sözlerine dikkat etmeli hiç kimse akrabası diye aday yapmaya uğrasmaz herşeyi göze alıp bu yolacıkılıyo serdar aratın yanlışını gören yazsın bos laflarla insanların kafasını karıştırmayın

  9. Guest 2013-06-15 08:35:16

    Iğdır'da yerel seçimler hiç bir partinin uhtesinde değildir.sağı ve solu yoktur aday adayları demokratik yöntem ve liakata göre belirlenmeli seçim süreci içinde omuz omuza çalışmaları doğrultusunda taraftarları ile birlikte yemin etmelidirler.benlik duygusu yerine biz olarak ön plana çıkmalı,farklı siyasi görüşlerden olsak bile mesele IĞDIR'ise gerisi teferruattır.İZMİR IĞDIR'lılar derneği kurucusu.tüm aday adaylarına başarılar.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.