Chp İl Başkanlığında İftar Yemeği

Tarih : 2014-07-15 / Kategori : Siyaset

Chp  İl Başkanlığında  İftar Yemeği

                Iğdır Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanlığı , iftar yemeği verdi.

                CHP il başkanlığı Iğdır’da kurulu bulunan Pozitif Düşünce Derneği ile Yeşil Iğdır Engelliler spor Derneği üyelerine iftar yemeği verdi. Anatolya düğün salonunda verilen İftar yemeğinin ardından konuşan CHP İl Başkanı İlhan Zor, yemeğe katılanlara teşekkür ederek Pozitif Düşünce derneği üyeleri aydın elit kesimden oluşuyor. Artık dernek olarak dışa açılmanız çeşitli konferans ve paneller düzenleyip daha çok insanı aydınlatmanız lazım. Engelli kardeşlerimizle de bir arada olmaktan çok mutluyuz.

              Bir sıkıntınız olduğunda her zman yanınızdayız ”dedi. Yemeğe katılan engellilerde iş bulmadıklarını işsiz olduklarını belirterek bir türlü işe girmek için sıra bize gelmiyor. Her yere başvuruyoruz almıyorlar ”dediler. Pozitif Düşünce Derneği başkanı Sözer Akyıldırım ‘da ,dernekleri hakkında şunları söyledi:” Bu dernek; ülkemiz genelinde ve derin köklerimizin bulunduğu Iğdır özelinde önemli sorunlarımızın olduğu bilinci ile hareket edilerek yapılandırılmış olup; dil, din, ırk ve cins farkı gözetmeksizin herkesi kucaklamak ve sorunlarımızın olduğu alanlarda akılcı ve pozitif düşünceler üretmek, çalıştaylar yapmak, yapılan çalıştayların sonuç bildirgelerini yayınlayarak halkımızla paylaşmak ve uygulamasını teşvik etmek amacıyla kurduğumuz bir oluşumdur.

             Siyasi herhangi bir amaç taşımayan hareketimiz insan odaklıdır. Esas olan fertlere ve topluma herhangi bir düşünceyi ve yaşam tarzını dayatmadan hoşgörü, sevgi, saygı ve birliktelik duygusunu hâkim kılmaktır. Bu türlü faaliyetlerin neticesinde toplumda hoşgörünün taban bulmasını arzu ederiz. Derneğimiz, sevgi ve hoşgörüyü prensip edinmiş olup; din, dil,ırk ve cinsiyet ayrımcılığı yapmadan herkesi kucaklayan akılcı ve pozitif düşünceler üretmek amaçlı kurulmuş olup.Bu alanda çalışmalarını sürdürecektir.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası