Chp Genel Merkezi Seçim Heyeti Asimder'i Ziyaret Etti...

Tarih : 2014-08-11 / Kategori : Siyaset

Chp Genel Merkezi Seçim Heyeti Asimder'i Ziyaret Etti...

                 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi Cumhurbaşkanlığı seçim heyeti Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu Başkanlığında, Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey ve üyelerini ziyaret etti.

                 ASİMDER'i ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu ve yanındaki arkadaşlarını karşılayan Dernek Başkanı Göksel Gülbey ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

                   Dernek Başkanı Gülbey, Erdoğdu ve beraberindeki Parti Meclis Üyesi Faruk Demir, İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, Bursa Milletvekili Kemal Ekinci ve Iğdır İl Başkanı İlhan Zor'a Türkiye'nin ana muhalefet partisinin üst düzey yetkililerinin derneklerini ziyareti ile onurlandıklarını belirterek, Erdoğdu ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Dernek faaliyetleri hakkında ziyaretçilere bilgi veren Gülbey, dünya çapında yürüttükleri çalışmalarla sözde Ermeni soykırım iddialarının haksızlığını ortaya koymaya çalıştıklarını ifade etti.

                  CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu ise, ASİMDER'i ve faaliyetlerini bildiklerini ülkenin genelini ilgilendiren siyasi partiler üstü bir meseleye öncülük eden bir teşkilat olduğunu, önümüzdeki 2015 yılının sözde Ermeni soykırımın 100.yılı olarak adlandırılması karşısında asıl bölgede yaşanmış olan olaylar ve gerçekler anlatılmalı ki! tarih çarptırılmasın, Iğdır güzel bir şehir bizde bu güzel şehirden önümüzdeki günlerde yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçimi için partimizin adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na oy istemek için bulunmaktayız. Iğdır'da kurulmuş olan sivil toplum kuruluşları (STK)'ları bu manada ziyaret edip istişare toplantıları yapıyoruz.

                   ASİMDER'i de özellikle ziyaret etmek istedik, hem kuruluş amacı hemde bölgede aktif çalışmanızdan dolayı teşkilatınızda bulunmaktayız. Adayımız İhsanoğlu'nu desteklerseniz memnun oluruz Türkiye'nin geleceğinin yeniden şekillenmesi için bu değişime ihtiyaç olduğunu belirtti. CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz ise, Iğdır'lı olarak bu bölgedeki Ermeni katliamlarını toplumumuza anlatan ve asıl gerçekleri dünya kamuoyuna taşıyan ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey başta olmak üzere tüm ASİMDER üyelerine teşekkür ederim dedi. Ziyaretin ardından ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Önümüzdeki Cumhurbaşkanı seçimlerinin milletimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını dileyerek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu'ya Ermeni meselesini içeren tarihi kitaplar hediye etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.