Iğdır Ak Parti’de Aylık Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Tarih : 2014-08-18 / Kategori : Siyaset

Iğdır Ak Parti’de Aylık Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

                Iğdır Ak Parti’de Ağustos 2014 Aylık Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. Toplantı Kültür merkezi toplantı salonunda saat 16.15’te gerçekleştirildi.

                 Salonun tamamen dolduğu toplantıya davet edilen seçilmişler ve yöneticiler alındı. Iğdır il Başkanı Av. Ahmet Tutulmaz’ın başkanlık ettiği toplantıda ilk olarak il yönetim kurulu üyesi İsa Bilir, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Karakoyunlu belediye başkanı ile iki partilinin bulunduğu divana il yönetim kurulu üyesi İbrahim Akkuş başkanlık etti.

               Daha sonra Ankara’dan dönen İl Başkanı Tutulmaz’a söz verildi. Başkan Tutulmaz seçim sonuçları ve sosyal medya üzerinden kendisine yapılan eleştirilere yanıt verdi. “Iğdır’da Oyunu Arttıran Tek Partiyiz” Ak Parti Iğdır İl Başkanı Av. Tutulmaz özetle; “öncelikle Cumhurbaşkanlığı seçiminde görev alan tüm partili arkadaşlara teşekkür ediyorum. Herkes disiplinli bir şekilde verilen görevi yerine getirdi. On Ağustos’ta sandıklara biz hakimdik. Hepinizden allah razı olsun. 30 Mart seçimleri ile karşılaştırdığımızda, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Iğdır’da oyunu artıran tek parti Ak Parti olmuştur. BDP ve MHP 9 bin oy gerilerken, partimiz oyunu bin oy artırmıştır. "Süleyman Soylu Teşkilatı Tebrik Etti" Genel merkezimize yaptığım ziyarette Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Süleyman Soylu Iğdır il teşkilatını seçimlerde alınan sonuçlardan dolayı tebrik etti ve sizlere selamlarını gönderdi. Seçim sonuçları itibariyle bir anlamda başarılı bir anlamda da başarısız bir profilimiz ortaya çıkmaktadır. Rakiplerimiz gerilerken oyunu artıran parti olarak daha üst sıraya çıkabilirdik. İçimizde ve dışımızda partimizi geriletmeye çalışanlara karşı net tavır sergileyeceğiz.” dedi. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası