Yürüyüş ve basın açıklamasına davet

Tarih : 2014-09-24 / Kategori : Siyaset

Yürüyüş ve basın açıklamasına davet

         DBP Iğdır İl Örgütü yaşayan tüm halkları Kobanê’de yaşanan olayları kınamak amacıyla Cuma günü yapılacak olan yürüyüş ve basın açıklamasına davet etmek amacıyla basın açıklaması gerçekleştirdi.

 

            ‘Iğdır’da yaşayan tüm kesimleri basın açıklamasına bekliyoruz’ “Ortadoğu’da binlerce halk katledildi. AKP’nin IŞİD terör örgütüne açıkça destek verdiği ve yaralılarının  Türkiye sınırındaki hastanelerde tedavi olduğu açıkça ortadadır. Biz Iğdır halkı olarak bu katliamlara sessiz kalmamak adına ve Iğdır’da yaşayan tüm halkları Cuma günü yapacağımız yürüyüş ve basın açıklamasına davet ediyoruz. Bu toplantıdan sonra da tüm sivil toplum kurumlarımızı ve kuruluşlarımızı gidip halkımızla birlikte Cuma günü il binamızda toplanarak Belediye Meydan’ında yapacağımız basın açıklamasına davet edeceğiz” dedi.

‘Eş zamanlı yardım çadırları kuruldu’

Öte yandan Iğdır Belediyesi ve Iğdır Eğitim-Sen Şubesi tarafından Kobanê halkına yardım amaçlı 

çadırlar kuruldu. Iğdır belediyesi yardım çadırını belediye meydanına kurarken, Iğdır Eğitim-Sen Şubesi ise yardım çadırını Iğdır merkezde bulunan Haydar Aliyev Park’ına kurdu.

Facebook Beğenenler

  1. Erol Yildiz 2014-09-24 14:16:42

    Halklarin Kardesligini Savunan DBP li Igdir il örgütü tabiki her türlü katliami sideti kiniyorum.bu insanligin geregidir.<br /><br />Ama Sizleride Karabagda, Sederekte,susada,Hocalida olan katliamlardada Ayni duyarliligi göstermenizide beklerdim ama görmedik.<br /><br />Bir insani öldüren Tüm insanligi öldürmüs sayilir Bir insani yasadan tüm insanligi yasatir. Terbiyesiyle Tüm Sideti ve Nefreti katliamlarin kime veya hangi halka yapildigini gözetmeksizin bu duygularimla Kiniyorum ve ayni duyarliligda herkesin ve her kesimin göstermesini aruzediyorum.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası