AK Parti İl Binasında Bayramlaşma Programında Bir Gurup Kadın Kobani İçin Destek İstediler

Tarih : 2014-10-08 / Kategori : Siyaset

AK Parti İl Binasında Bayramlaşma Programında Bir Gurup Kadın Kobani İçin Destek İstediler

             Ak Parti il binasında Bayramlaşma programı yapıldı. İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, Merkez ilçe Başkanı, Belediye Başkanları ve partililerin katıldığı bayramlaşma programı ikramlar ile devam etti.

 

          Daha sonra Iğdır'da Bir gurup kadın, AK Parti il binasına gelerek, Kobani'de yaşanan çatışmaların çözülmesi konusunda hükümetin desteğini istedi.

           Kadınlar, Kobani'de yaşanan olaylara ve hükumetin Kobani üzerindeki siyasetine dikkat çekmek amacıyla AK Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz ile görüştü. Görüşmenin ardından konuşan Seyran ana, görüşmelerin gayet olumlu geçtiğine dikkat çekerek, AK Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz kendilerine, 'Siz ne diyorsanız haklısınız. Kobani konusunda sizinle aynı fikirdeyiz. Şahsım Ankara'ya gidince Başbakanımıza ve genel merkez yöneticilerimize bu söylediklerinizi harfiyen aktaracağım' dedi. Kadınlar ise ‘Biz de kendilerine biz sadece barış istiyoruz. Çocuklarımız bu kafirlerin elinde ölmesin dedik.’ 

           "BİZ BURAYA SADECE ANNE KİMLİKLERİMİZLE GELDİK HİÇBİR PARTİYİ TEMSİL ETMİYORUZ"

Kadınlar, “Türkiye bu duruma sesiz kalmamalıdır. Kobani’de Kürtlerin kafası kesiliyor. Çocuklar katlediliyor. Buna kimse sesiz kalamaz.” dediler.

Bir başka kadın Fatma Ö. ise, AK Parti il binasına sadece anne kimlikleri ile geldiğine ifade ederek, "Biz buraya barış için geldik. Artık savaş bitsin istiyoruz. Binlerce genç ölüyor ve devlette bunlara sessiz kalıyor. Altını çizerek söylüyoruz. Biz buraya sadece anne olarak geldik. Biz diyoruz ki artık evlerimizde rahat uyumak istiyoruz. Hiç bir partiyi temsil etmiyoruz. AK Parti Kobani'ye sessiz kalmamalıdır. Cumhur Başkanı Kovandaki halkına sahip çıksın " şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.