Karakoyunlu ilçesi ve Aralık İlçesi 5. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

Tarih : 2014-11-19 / Kategori : Siyaset

Karakoyunlu ilçesi ve Aralık İlçesi  5. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

             Iğdır Merkeze bağlı Karakoyunlu ilçesi ve Aralık ilçesi 5. olağan kongresi yapıldı.

 

           Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, Aralık İlçe Kongremizi ve Karakoyunlu İlçe kongremizi gerçekleştirdik. Karakoyunlu ilçe Başkanımız Baycan Çalışkan ve Aralık ilçe başkanımız Mahmut Servan ve ekibine başarılar diler, yoğun katılım sağlayan partililerimize teşekkür ederim.”dedi.  

             Tutulmaz, Ak Parti Iğdır Merkez ve ilçelerimizde hızlı bir şekilde yeni yönetim ve yeni kadrolarla hızla büyümeye  devam ediyor.  Yeni başkanlar seçtik. Partimize katılımlar hızla artıyor.  Partimizin kurulduğu süreçten buyana geçen zaman sürecinde karakoyun ilçesinde Ak Parti için çalışan Geçmiş ilçe başkamnalarına Eski belediye başkanı Ziyatali Deliktaş’a da teşekkür ediyorum. Ak Parti Belediyesi olarak  büyük emek vererek hizmet etti. Ve bu günde Başka partiden aday olan ve  tekrar Ak Partiye geçen Değerli başkanımız Kurban Kaya’yada Ak Partiyi seçtiği için teşekkür ediyorum. Karakoyunlu ilçesine gerekli hizmet ve kaliteyi getireceğine gönülden inanıyorum. “şeklinde konuştu. 

             Karakoyunlu 5. Olağan kongresinde konuşan Başkan Kurban Kaya, Başka bir partiden adaylığımı açıkladım ve kazanarak Ak Partiye geçtim. Bu süreçte bana oy verende vermeyende benim için arasında hiç bir fark yoktur.  Bizlerin tek amacı halka ve hakka hizmettir.  Ak Parti olarak ayrım gözetmeksizin  hizmet etmeye devam edeceğiz. “dedi.

             Karakoyunlu ilçe Başkanı  Baycan Çalışkan, Kongremizi yaptık ülkemize ilçemize partimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum katılım sağlayan herkese teşekkür ederim.”dedi.

             Iğdır Ak parti Karakoyunlu 5 ci Olağan kongresine Ak Parti İl Başkanı Av Ahmet Tutulmaz Ak Parti İl Başkanı yardımcısı Ferdi Turan,  Av Mustafa Buluş, Karakoyun ilçe Başkanı Baycan Caliskan,  H Kurban Oluz,  Allahverdi Türkeli,  Feyzullah Akış, Feyzullah Türkeli, Memet Karadeniz, İsa Bilir, Umut Yilmaz,  Turan Çatalkaya,  İbrahim Çobas,  Allahverdi Türkeli ve Turan Çatalkaya ve birçok partili ve vatandaş katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.