Iğdır’da HDP kongre tarihlerini belirledi

Tarih : 2014-11-20 / Kategori : Siyaset

Iğdır’da HDP kongre tarihlerini belirledi

            Halkların Demokratik Partisi (HDP) Iğdır İl örgütü tarafından Iğdır ve ilçelerinde yapılacak olan 1’nci olağan kongre tarihlerini yaptığı basın açıklaması ile deklare etti.

 

              HDP Iğdır İl Örgütü Iğdır ve ilçelerinde yapacağı kongreler için basın açıklaması gerçekleştirdi. DBP Iğdır İl binasında gerçekleşen basın açıklamasını HDP Iğdır İl Başkanı Kemal Seyrek gerçekleştirdi. 

             Yapılan basın açıklamasına göre Iğdır’da yapılacak kongre tarihlerini 29 Kasım’da Iğdır’a bağlı Aralık ilçesinde, 1 Aralık’ta Iğdır’a bağlı Tuzluca İlçesinde, 2 Aralık’ta Iğdır merkez ilçede 16 Aralık’ta ise Iğdır il kongresi olarak belirlendi.

            Basın açıklamasında il kongresi tarihinin değişebileceğine değinen Seyrek ”Bu belirttiğimiz tarihlerde tüm halkımızı kongrelere davet ediyoruz. Ancak şunu belirtmek istiyorum.16 Aralık’ta yapılacak olan il kongremizin tarihi genel merkezimize bağlı olarak değişebilir. Tekrardan HDP İl Örgüt’ü olarak tüm halkımızın kongrelere teşvik etmesini bekliyoruz. Hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.