Azeroğlu'dan MHP İl Başkanı Günsoy'a Ziyaret

Tarih : 2015-02-19 / Kategori : Siyaset

Azeroğlu'dan MHP İl Başkanı Günsoy'a Ziyaret

           MHP Iğdır Milletvekili Aday Adayı Rahim Azeroğlu, kongreyle il başkanlığına seçilen Av. Özcan Günsoy'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

 

          Ziyarette konuşan Azeroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi il delegelerinin hür iradeleriyle seçilmiş Başkanı Özcan Günsoy ve yönetim kuruluna başarılar dilemek için burada bulunduğunu söyledi. Azeroğlu, “Yıllardır sürdürdüğü bu başkanlığı genç kardeşimize devreden, partimizde ve davamızda mücadele veren eski başkanımız Cahit Erol’u da kongrede genç başkanımıza omuz vererek yanında olduğu ve birlik beraberlik mesajında bulunduğu için, kendisini bu samimi davranışından dolayı kutlar siyasi hayatından başarılar dilerim” dedi.

          MHP olarak Iğdır’da birlik, beraberlik içinde 7 Haziran seçimlerinden yine başarı ile çıkacaklarına vurgu yapan İl Başkanı Günsoy da, “Bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday adayı olacak dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ülkemizde yaşanan tüm bu kötü gidişe dur diyecek demokratik yollar henüz tükenmedi. Bu karanlık tablodan çıkmak istiyorsak yapacağımız tek şey var. 7 Haziran 2015’de Milliyetçi Hareket Partisini iktidara taşımaktır” diye konuştu.

          MHP Iğdır Milletvekili Aday Adayı Rahim Azeroğlu, daha sonra Iğdır Ülkü Ocağı’nı da ziyaret etti.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.