Iğdır’dan İlk Bayan Aday Adayı

Tarih : 2015-02-20 / Kategori : Siyaset

Iğdır’dan İlk Bayan Aday Adayı

             Iğdır’dan ilk kadın milletvekili aday adayı Kuran kursu hocası Sultan Erik oldu.

 

                Sultan Erik, 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için AK Parti’ye başvuru yaptı. Sultan Erik, “Iğdır’ımıza bu sefer diğerlerinden farklı olarak bir kadın eli, bir anne eli değmelidir.” dedi. Sultan Erik, AK Parti’den milletvekili adaylığı için müracaatını yaptı. İlk kadın aday adayı olan Sultan Erik, parti binasına gelerek başvuru dosyasını il başkanı Ahmet Tutulmaz’a teslim etti.

            Sultan Erik, şunları söyledi: “Ak partiyi Iğdır’da kazandırmak ve kadınların sesi olmak için aday oldum. Ülkemizin ve şehrimizin geleceği adına, hepimizin üzerine düşen tarihi sorumluluk var. Bu sorumlulukları yerine getirmek için hepimiz gönül birliği içinde hareket etmek zorundayız. Siyasetteki en büyük kazanç milletimizin bizleri hayırla anmasıdır. Bizleri yetiştiren ve geliştiren bu aziz milletimize borcumuz var. Çalışmak, çok çalışmak için gerekli enerjiyi ve şevki bize verecek olan doğup büyüdüğüm Iğdır’ımıza  ve hemşerilerimize olan muhabbetimizdir. Mevkiler makamlar geçicidir. Mevkide makamda ancak aziz milletimize ve siz değerli Iğdırlılara hizmet içindir. Iğdır’ımıza en iyi hizmeti vereceğime inanıyorum” dedi.

           İl Başkanı Ahmet Tutulmaz’da   Sultan Erik’e  hayırlı olsun dileklerini iletti. İmam Hatip Lisesi Mezunu olan ve Kuran kursu  öğretmenliği yapan   Sultan Erik, evli 2 çocuk annesidir.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.