Karaçelik Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2015-02-28 / Kategori : Siyaset

Karaçelik Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

         Iğdır Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Eyüp Karaçelik, Yerel ve Ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

 

            Iğdır Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Eyüp Karaçelik, şunları kaydetti; “10 Yıl siyasetten fiilen uzak kaldım. Ama Ankara genel merkezde siyasi yönde aktiftim. Yerel siyasete karışmamakla ilgili kendime bir ilke edindim. Serbest avukatlıktan sonra üniversitede hukuk müşaviri olarak görev aldım. Eski bakanımız Hayati Yazıcı’nın isteği üzerine Ankara’da yanında müşavir olarak görev aldım. Aktif siyasete dönen bir insan değilim doğrusu  daha çok bürokratik anlamda ülkeme hizmet etmeyi düşünürken bakan yardımcılarımızın ve bakanlarımızın bir kısmının istifa etmesi ve Ankara’da gördüğüm manzara karşısında ülkeme  özellikle Iğdır’a faydalı olabileceğimi düşündüğümden istifa edip Ak Partiden aday adaylığımı açıklamak için Iğdır’a döndüm. Aday adaylığımın en büyük sebebi Ankarada bir belediye başkanımızın bir cadde bir bulvar açarken harcanan paralar inanınki Iğdır’ı ihya eder. Bütün hemşerilerimin şunu iyi bilmesini isterim. Siyasi görüşler ideolojiler bir tarafa insanın insanca temiz bir ortamda yaşaması hakkı vardır. Sağcıda, solcuda olsan temiz bir ortam insanca bir ortam insan onuruna yakışır bir ortam lazım. Bu anlamda Iğdır’ı perişan görüyorum. Iğdır’a yatırımda yok, hizmette yok. Bana nasip olursa batıda gördüğüm o kent düzenini, temiz çevre düzenini, modern hayvancılık, modern tarım gibi düzeni ilime getirme çabası içindeyim. Bu gün Iğdır siyasetine baktığımda genelde lokal siyasete bakıldığı Ankaraya gidildikten sonra hatta dönemlerce kürsiye dahi çıkılmadığı ahbap çavuş yakın çevre muhabetiyle  günlerin ayların geçiştirildiği görülmekte bu sebepten dolayıda şehrin yerinde saydığı da görülmekte. Bir arkadaşım Iğdır’dan döndüğünde Iğdır’ı sordum nasıldı. Arkadaşım bana Suyunuz içilmiyor, Havanız solunmuyor, sokaklarınız çöpten geçilmiyor. Nasıl bir memeleket dedi. Bende haklısınız dedim. Bu hangi ideolojik görüş olursa olsun bunca insana özelikle çocuklara masumlara reva görülecek bir şey değil bu bir hastalıktır. Bizden sonraki nesilleri ziyan eder. Tüm bu zorlukları aşmak için ve siyaseti iyi bilen biri olarak Iğdır’ın her alanda gelişip büyümesi için aday adayı oldum. Seçilirsem Iğdır’ın kemikleşen bu sorunlarını çözeceğime inanıyorum. Iğdır halkının desteğini ve güvenini bekliyorum.” şeklinde konuştu.

                Eyüp KARAÇELİK Kimdir?

            Iğdır Üniversitesi Hukuk Müşavirliği görevinde bulunan Tuzlucalı Avukat Eyüp KARAÇELİK, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Hukuk Müşavirliği görevinde bulundu. Daha önce Serbest Avukatlık yapan KARAÇELİK, Adalet ve Kalkınma Partisi eski İl Başkanıydı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.