Tuncay Güneş “aday gösterilirsem evim yine burada kalacak” dedi

Tarih : 2015-03-23 / Kategori : Siyaset

Tuncay Güneş “aday gösterilirsem evim yine burada kalacak” dedi

           MHP'den aday adaylığı dilekçesi veren ve resmi başvurusunu yaptıktan sonra esnaf ziyaretlerine çıkan işadamı Tuncay Güneş, işadamı Mehmet Ağgül ile Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş'ı makamında ziyaret ettiler.

 

            Ziyarette bir  açıklama yapan MHP Milletvekili aday adayı Tuncay Güneş: "Partim taktir buyurur beni aday gösterirse işimde, evimde Iğdır'da kalacak, her ay düzenli olarak Iğdır'a gelecek ve halkımla birlikte olacağım. Iğdır'da ticaret'in, tarımın, hayvancılığın geliştirilmesi için halkımızla istişareler edecek, yapılması ve atılması gereken adamlar atılacaktır. Ticaret erbabının her alanda önü kesilmekte, kapılardan beklenilen ticaret gerçekleştirilememekte, Iğdır üvey evlat muamelesi görmektedir. Bu sorunların çözümüne katkı sağlayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Şayet adaylık bana verilmese de, daha önceki seçimlerde olduğu gibi partimin yanında bir nefer gibi çalışacağım." dedi.

            Cabbar Şıktaş'ta, "Aday gösterilip seçildiğiniz takdirde söylemiş olduklarınızı yapacağınızdan hiç şüphem yoktur. Sizlere çalışmalarınızda ve yarışınızda başarılar diliyorum. İnşallah huzurlu bir seçim yaşarız." dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.