HDP Iğdır’da aday adayları tanıttı

Tarih : 2015-03-24 / Kategori : Siyaset

HDP Iğdır’da aday adayları tanıttı

          HDP Iğdır İl Örgütü 7 Haziran seçimleri için başvuru yapan aday adaylarını tanıttı.

 

         HDP Iğdır İl Örgütü 7 Haziran 2015 seçimleri için başvuru yapan aday adaylarını HDP Iğdır il binasında yaptıkları toplantı ile tanıttı. 

Toplantıya DBP PM Üyesi Talat Aktaş, DBP Iğdır İl Eş Başkanı Zübeyde Kaynar, HDP Iğdır İl eş başkanları Cesim Katar, Dilber Turan’ın yanı sıra aday adayları katıldı.

         Saygı duruşunun ardından adaylara seslenen BP PM Üyesi Talat Aktaş, aday adaylarını tanıtmak amacıyla alınmış bir toplantı olduğuna dikkat çekerek “Burada aday adaylarımızın öz geçmişlerini ve  düşüncelerini aktarması için zaman vereceğiz. Kısa ve öz olarak harekete bağlılıklarını vurgularlarsa  seviniriz. Adaylık açıkladıktan sonra aday adaylarının tavırlarını vurgularlarsa seviniriz. Her adayımız  burada 3 ile 4 dakika arası kendilerini tanıtacaklar. Bunun içinde 2 saate aşkın birlikte olacağız” dedi.

Toplantı aday adayları Abdullah Alagöz, Dinçer Yüce, Mehmet Emin Adıyaman, Rahim Kaya, Habib Eksik, Ali Turgut, Rumet Serhat, Mehmet Sarıtaş, Yakup Malgaz, Ferzande Abay, Mehmet Çirka, Hüseyin Malk,  Şilan Aydın, Kıznaz Türkeli, Filit Kesel,  Tuna Kayalar,  Filiz Demirel, Hasan Sefa,  Osman Bayılmaz, Ayşegül Yaşar  kendilerini tanıtmalarının ardından son buldu. 

 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası