Iğdır Ülkü Ocağı yeni binasına kavuştu

Tarih : 2015-03-28 / Kategori : Siyaset

Iğdır Ülkü Ocağı yeni binasına kavuştu

       Otel Azer karşısı Yadullah Şen İş Merkezi 5. Katta gerçekleşen Iğdır Ülkü Ocağı yeni binası  açılış töreni dualar eşliğinde yapıldı.       

 

           Iğdır  Ülkü Ocağı, yeni hizmet binasının açılışı MHP İl Başkanı Av. Özcan  Günsoy, Eski İl Başkanı Cahit Erol, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri,  İlçe Başkanları, MHP Iğdır Milletvekili Aday  Adayları  Partililer ve  Iğdır Ülkü Ocağı gençliğinin katılımı ile gerçekleşti.

          Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı Arif Gürel, “Bu gün gerçekleştireceğimiz açılışa katılan herkese gönülden teşekkür ediyorum.  Önümüzde bir seçim var. Ülkü ocakları olarak  Merkez ve ilçelerde gücümüzü  göstereceğiz.  Seçimlerde seçilen aday kim olursa olsun destek vereceğiz. Ama Iğdır’ın istediği bir aday olursa daha iyi olur.  Ama taktir genel merkezindir. Genel merkez kimi seçerse seçsin ayırt etmeden destekleyeceğiz.” şeklinde konuştu.

          Eski İl Başkanı Cahit Erol, “Ülkü Ocakları Ülkücü Terbiyeyi kastediyor.  Ülkücü terbiye alan bir insan  tarih boyu kendisini en yüksek yerlerde görebilir. Bu gün burası ülkücü terbiyenin var olduğu bir yerdir.  Ülkücü bir mum gibidir zifri karanlıkta etrafı aydınlatır.  Güzelleştirir geliştirir. Yeni açılışını yaptığımız Ülkü ocağı binamızda etrafı aydınlatacak bilgili, kültürlü, topluma faydalı gençler yetiştirecektir.” şeklinde konuştu.   

                 MHP İl Başkanı Av. Özcan  Günsoy,  “Ülkü ocakları  gençlerimize vatan, millet ve bayrak sevgisini aşılamak için vardır.   Vatanını, Bayrağını, Milletini namusu ve şerefi olarak gören gençleri yetiştirmek için vardır.  Burada yetişen bilgili, kültürlü gençler inşallah  ileriki kadrolarda vatanı  yönetecek,  ülkeyi yönetecek kadrolara erişecektir.  

Bende bu dileğim ve isteğim doğrultusunda  ülkü ocaklarının amacına uygun gençler yetiştireceğini düşünüyorum ve kendisine başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

         Daha sonra konuşan MHP Iğdır İl Genel Meclis Üyesi Cabbar Şıktaş ise, “Değerli il başkanlarım, ilçe başkanlarım, il başkanlarım diyorum, Cahit Başkanım kongrede bir söz verdi dedi ki  ben kazansam da kaybetsem de  kazananın emrindeyim. 

Bu sözüne sadık kalaraktan  Milliyetçi hareket partisinin her türlü toplantısına katılmaktadır.  Bu bizlere mutluluk verici bir olay. Ocak  bizler için önemli bir kuruluştur. Buranın terbiyesi ile yetişen gençlerimiz topluma faydası olma konusunda çok önemli bir yer olmaktadır. 

Sizden de çok beklentim var, gençlerin topluma faydası olma konusunda sizlerin çok büyük bir katkısı olacaktır.” dedi.

       Cabbar  Şıktaş,  “Bizler Ehlibeyt kültüründen gelmekteyiz. 

Dayanışma kültüründen geliyoruz.  Ocakta, dayanışmanın ilk başlangıç olduğu yerdir.  Bizlerde ocaktaki gençlerimizin her alanda gelişmesi faaliyetlerini yürütebilmesi için destek vermeliyiz.  Ocaklar, ocak üyelerinin destekleriyle ayakta durur. Bu konuda da tüm katılımcılardan da ocağımıza destek vermesini diliyorum.” şeklinde konuştu.   Konuşmaların ardından protokol tarafından açılış kurdelesi kesildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası