Mhp Iğdır Milletvekili Adayı İsa Yaşar Tezel"Türk Polisi Vatanın Yılmaz Bekçileridir."Dedi

Tarih : 2015-04-09 / Kategori : Siyaset

Mhp Iğdır Milletvekili Adayı İsa Yaşar Tezel

         MHP Milletvekili Adayı İsa Yaşar Tezel  ,Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yılı nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayınlayarak Türk polisi vatanın yılmaz bekçileridir"dedi.

 

         MHP Milletvekili Adayı İsa Yaşar Tezel,mesajında, son yıllarda yürüttüğü çalışmalarla Türkiye'ye zarar veren çetelerin ve mafyaların yok olmasında Türk Polis Teşkilatı'nın emeğinin büyük olduğunu kaydetti.

          Gücünü Türk Milletinden ve kanunlardan alan Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Yıldır  her türlü zorluğa ve olumsuzluğa göğüs gererek Türk halkının can ve mal güvenliğini koruyarak, suçluları yakalayan Polis teşkilatını kutladığını ifade eden MHP Milletvekili Adayı İsa Yaşar Tezel 'mesajında şunları ifade etti: "İnsan hak ve özgürlüklerinin önündeki engellerin kaldırılması ve hukukun üstünlüğü prensibinin sosyal ve siyasal alanda egemen kılınması çağdaş bir devlet olmanın en önemli gereklerindendir. Demokrasinin yaşaması tüm özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Milletine her zaman fedakarca hizmet eden Türk polisi gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş ve toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.Üç ülkeye sınır olan ilimizde Iğdırlıların can ve malını koruyan,onların huzuru için çalışan Emniyet Müdürümüz Yüksel Babal'ı ve Iğdır polis teşkilatının   bu anlamlı gününü kutlar,şehit olanlara Allah'tan rahmet, Gazi olanlara ise uzun ömürler dilerim'dedi.

 

Facebook Beğenenler

  1. erkan yildirim 2015-04-10 13:07:28

    Biz kendi icimizden cikan her anlamda mucadele veren insanlarimiza deyer vermediyimiz surece kaybetmeye mahkumuz malesef neden baska sehirde yasayip secim zamani olunca igdira kosanlara verilirki bu adaylik ve neden verilmez ki igdiri icin her daim mucadele eden volkan parlak gibi genc ve dinamik deyerlere bir tek mantikli cevap istiyoruz

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.