Tuzluca İlçesi Ak Parti Seçim Bürosu Açılışı Yapıldı

Tarih : 2015-04-27 / Kategori : Siyaset

Tuzluca İlçesi Ak Parti Seçim Bürosu Açılışı Yapıldı

            Ak Parti Iğdır Milletvekili Adayı Ferdi Turan ve Cengiz Şeyran, Tuzluca İlçesinde  Seçim bürosu açılışı ve esnaf ziyaretinde bulundu.

 

         7 Haziran Milletvekili seçimlerine Ak Partiden aday gösterilen Ferdi Turan ile Cengiz Şeyran ilçe, belde ve şehir merkezinde yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürüken Partililer ve vatandaşların katılımıyla Tuzluca ilçesi Ak Parti Seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

          Ak Parti Milletvekili adayı Ferdi Turan, Cengiz Şeyran ve İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, açılış sonrası esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

          Aday adayları Turan ve Şeyran Esnaf Ziyaretlerinde  projelerini anlattı. 

          Ak Parti Milletvekili adayı Ferdi Turan yaptığı açıklamada: “Ak Parti olarak Iğdır’a çok büyük  hizmetlerimiz oldu. Hava alanı, hastane, duble yollar, saymakla bitiremeyeceğimiz yatırımlar yapıldı.

           Bu yatırımlar Hükümetimizin vekilimiz olmamasına rağmen yaptığı yatırımlardır.

           Milletvekillerimizi çıkardığımız taktirde bu yatırımlar iki katına çıkacaktır.” dedi.

          Ak Parti ikinci sıra adayı Cengiz Şeyran’da yaptığı açıklamada: “Ak Parti iktidarıyla yaptığımız hizmetler ortada. Bizlerde bu gün burada sizlerin oyuna talibiz.  İnşallah Allah nasip ederde bizleri meclise gönderirseniz, yine sizlerin hizmetinde olacağız. Iğdır gelişecek ve hak ettiği seviyeye gelecektir.” dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.