İlçe Halkı Tek Yürek Oldu

Tarih : 2015-04-27 / Kategori : Siyaset

İlçe Halkı Tek Yürek Oldu

         Iğdır Milletvekili Adayı Sefer Karakoyunlu “İlçem her zaman olduğu gibi şimdide kendi evladına sahip çıkacaktır” dedi.

 

      Haber :Ali ŞIKTAŞ   

MHP Iğdır Milletvekili Adayı Sefer Karakoyunlu, “Ben Ülkemin, Milletimin, Iğdır’ın  ve Karakoyunlu’nun adayıyım, sizlerin her biri benim ailem gibisiniz sizler beni seçerek bu seviyeye getirdiniz. Bu gün sizlere teşekkür etmek için geldim ve aranızdayım.  Bende bu topraklarda bu coğrafyada hizmet etmek için sizlere hizmet etmek için Ankara’ya gitmek istiyorum. İnşallah sizlerin desteği ile 2-0 olarak gideceğim. Karakoyunlu halkı evladına sahip çıkacak % 99 değil %100  benim yanımda, bundan hiç şüphem yok. Çünkü Karakoyunlu ilçesi yıllardan beri birlik ve beraberliğini sağlamış ve her zamanda dik duruşuyla bunu kanıtlamıştır. Bu duruşu bir kez daha göstererek sizlerin bir evladı olan Sefer Karakoyunlu için sandığa gittiği zaman üç hilale oy vereceğine ben canı gönülden inanıyorum.” şeklinde konuştu.

              Milletvekili adayı Sefer Karakoyunlu, “Mikail Göleli’nin selamını’ da ilçe halkına iletti. Kendisinin sağlık sorunlarından dolayı gelemediğini ve en kısa zamanda ziyarete geleceğini, hayır dualarını esirgemesinler dediğini belirtti. Bizde kendilerine acil şifalar diliyoruz. Değerli bir abimizdir. Yapmış olduğu destekler ve hizmetler büyüktür.” şeklinde konuştu.

          MHP  Iğdır İl Genel Meclis Üyesi Cabbar Şıktaş, “Adayımız Sefer Karakoyunlu’nun adaylığı açıklandığında kendisini aradım. Ayağının biri meclisin içinde biri ise dışarıda yani meclise girmesi an meselesi, doğal olarak bizim sevincimiz nedir biz isterdik liste bir olsun Karakoyunlu adına ama liste iki olmuştur hiç önemli değildir. Siyasete adım atalı 20 günlük bir mazisi var. 20 günlük mazide Sefer Karakoyunlu’nun ortaya koymuş olduğu başarılı çalışmalar neticesinde genel merkezimiz taktir göstermiştir. Ve kendilerini liste ikide değerlendirmiştir. Bu hem Karakoyunlu adına hem Sefer Karakoyunlu adına güzel bir gelişmedir. Ben çok fazla şey demek istemiyorum Sefer Hocamın dediği çok önemli. Karakoyunlu’nun birlik ve beraberliğini tesis etmemiz çok önemli, yani dışarıda hep söylenen bir söz var Karakoyunlu diasporası şöyledir böyledir. Birileri öyle diyor ama işte bizde inşallah öyle olur diyoruz. Gerek Iğdır’da gerek Karakoyunlu ilçesinde birlik ve beraberlik içerisinde  olunduğunu  gösteririz. Varsın kaybetsin hiçte önemli değil. Kazanacağına da eminiz. HDP bu seçimde neden bağımsız aday deyilde partiyle girdi. Net bir ifadesi var oylarının sayısını belirlemek için Türkiye’de ne kadar seçmenimiz var ne kadar oyumuz var. Bunu ortaya koymak adına parti olarak girdiler. Şu anda Ak Partide HDP Barajı aşamasa kazanırım düşüncesi içerisinde bizde liste ikimizi HDP Barajı aşamazsa kazanırız düşüncesi içerisindeyiz. Bizim için HDP Barajı aşsa da biz kazanmışız. Birlik ve beraberliğimizi ortaya koymuş oluruz. Aşamazsa da biz onun aşamamasından dolayı biz yine birlik ve beraberliğimizi ortaya koyarak kazanmış olabiliriz. Buda bizim için ayrı bir mutluluk olur, güzellik olur.

       Bir Kardeşimiz şöyle konuştu; “Örneğin Nuru Alagöz PTT Genel Müdürü iken o genel müdürlüğe bütün Karakoyunlular giderdi.  PTT ve Ptt dışındaki bir çok sorunları da çözülürdü.” dedi.

          Bu doğal bir olaydır yani. Bir genel müdür, Bir daire başkanı, bir milletvekili sendense seninki önceliklidir. Ondan sonra Iğdır’dır. Sonra’da Türkiye’dir. Şimdi bizim için önemli olan Karakoyunlu ilçesinden bir milletvekilinin seçilmesidir. Iğdır ve Karakoyunlu birinci öncelik taşıyacaktır. İnşallah Sefer Karakoyunlu’yu sizlerin desteği ile meclise milletvekili olarak göndermiş oluruz.” dedi.

             Daha sonra Konuşan Emekli öğretmen Sefer Kavak, “Değerli öğrencilerim, evlatlarım, canlarım, ciğerlerim kaybedebiliriz mesele değildir. İş burada Karakoyunlu’nun birlik ve beraberliğidir. Ağırlığı belli olsun. Elbet bizler Karakoyunlu ilçesi halkı olarak kimsenin bizleri bölmesine izin vermeyeceğiz. Kazanmak içinde düşeceğim köylere bir çok köyde çalıştım verdiğim emeklerin karşılığını isteyerek ellerini öpeceğim, gözlerini öpeceğim,  oy  isteyeceğim. Kazanıp kaybetmek hiç önemli değil biz Karakoyunlu ilçesi olarak anlımızın teriyle kazanacağız.” şeklinde konuştu.

Karakoyunlu ilçesi halkı “Bizler seni Milletvekili olarak görmek istiyoruz. Karakoyunlu ilçesi yıllardır birlik ve beraberliğini sağlamış birilerinin oyununa gelmemiş. Bundan böylede birlik ve beraberliğini sağlayacaktır. Karakoyunlu ilçesi Milletvekili adayını meclise gönderecektir.” şeklinde konuştular.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası