MHP Iğdır Kadın Kolları Bürosu’nun Açılışı Yapıldı

Tarih : 2015-04-28 / Kategori : Siyaset

MHP Iğdır Kadın Kolları Bürosu’nun Açılışı Yapıldı

            Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Kadın Kolları bürosu düzenlenen törenle açıldı. 

         Açılışa MHP kadın kolları üyesi kadınlar ve birçok vatandaş katıldı. Iğdır Vali yolunda 101 marketin tam karşısında  bulunan büronun açılışına MHP Adayları İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu da katıldılar. Adayların  beraberindeki heyetle büroya gelişiyle coşkulu tezahüratlar ve destek sloganları atıldı. Coşkulu  kalabalığa seslenen Milletvekili adayı İsa Yaşar Tezel; “Siz kadınlar bizim en kutsalımızsınız. Kadın bizim için çok önemlidir. Türkiye’nin geçmişindeki tüm şanlı mücadelelerinde en önemli etkenlerden birisi  kadınların mücadelesi ve emeği olmuştur. Ben kadınlarımızın erkeklerden daha fazla oy toplayacağını düşünüyorum. Elinizden geleni yapıp, başta Türkiye ve  Iğdır olmak üzere Türk kadınının gücünü tüm Dünya’ya bir kez daha gösterin.” dedi.

           Açılış kurdelesini birlikte kesen adaylar daha sonra kadın kolları üyeleriyle fotoğraf çektirip sohbet  ettiler. 

           MHP Iğdır İl Başkanı Özcan Günsoy kadın kolları üyelerine seslenerek; “Maraton başladı. Biz  teşkilat olarak gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu bir gerçek ki  toplumumuzun %50’si kadınlardan oluşuyor. Gamze Hanım başkanlığında kadınlarımızın iyi işler  yapacağına inanıyorum. Kadınlarımızdan isteğimiz şudur ki 2’şerli 3’erli gruplar halinde kendi  mahallelerinden başlayarak bütün Iğdır kadınlarına projelerimizi anlatın. Biz eminiz ki kadınlarımız üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaklar. 7 Haziran seçimleri çok önemli. Ya karanlığa mahkum ediliriz yada MHP’nin iktidarıyla aydınlığa çıkarız. Önümüzdeki seçimler Türkiye tarihinin en önemli seçimidir. Bu seçim Türkiye’nin geleceğini direk etkileyecek. O yüzden hepimiz canla başla çalışmalıyız.” dedi. 

           Kadın kolları bürosuna tüm vatandaşları bekleyen MHP’li kadınlar “Türk kadını hiçbir zaman çekilip köşede oturmamıştır. Biz de bu kutlu yürüyüşte elimizden geleni yapacağız.” dediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.