“MHP Iğdır Adayları Şehirde Ayak Basmadık Yer Bırakmayacak”

Tarih : 2015-04-30 / Kategori : Siyaset

“MHP Iğdır Adayları Şehirde Ayak Basmadık Yer Bırakmayacak”

            Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili Adayları İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu seçim ziyaretleri kapsamında esnafları ve vatandaşları ziyaret ettiler. 

 

          Sebze pazarı ve Sobacılar bölgesi esnaflarını ve vatandaşlarını ziyaret eden adaylar projelerini ve seçim vaatlerini esnaflara anlattılar. 

            Esnafın durumunu pek iyi görmediğini söyleyen İsa Yaşar Tezel “Esnafın bu durumda olması hükümetin yanlış ekonomi politikaları yüzünden olmuştur. Gördüğünüz gibi önceden en ucuza aldığımız ürünler bile el yakıyor. Akp iktidarları ne düzgün tarım, ne sanayi,  ne ticaret, ne turizm politikaları üretebilmiştir. Gelinen durum vahimdir. Türkiye’yi yönetecek güç MHP’de ve Devlet Bahçeli önderliğinde tüm arkadaşlarımda mevcuttur. Görüyorum ki esnaf arkadaşlarım her anlamda kendi dükkanlarını zor işletiyorlar. Zor yaşam koşulları nedeni ile esnaflarımızın başları öne eğiliyor. 

             Ancak başını öne eğmesi gereken bu yiğit Iğdır esnafını kuru soğana muhtaç edenlerdir. Bizim ziyaretlerimiz esnasında bize oy versin vermesin herkesin yanına gitmeye çalışıyoruz. Herkes şunu iyi bilsin ki MHP Iğdır adayları şehirde ayak basmadık yer bırakmayacaklardır. Milliyetçi Hareket hiçbir zaman Iğdır’da barış ve kardeşlik ortamından başka bir şeyin içinde olmamıştır, olmayacaktır. Esnaf kardeşlerimizin yüzü inşallah MHP iktidarlarıyla yeniden gülmeye başlayacak.” dedi.  

           MHP Iğdır 2’nci sıra milletvekili adayı Sefer Karakoyunlu da “Biz İsa bey ile kutlu bir yürüyüşe başladık. Kimse MHP’nin üzerinde rehavet olduğunu zannetmesin. Bizler hiç durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

           Türkiye Cumhuriyeti’nin istikbali için önümüzdeki seçimler çok önemli. Iğdır’ın aziz esnafları da durumun farkındalar. Başka kesimler tarafından yaratılan ‘MHP her türlü kazanır’ algısına kimse inanmasın. Iğdır sevdalıları, hem Iğdır için hem Türkiye için en çok mücadele edenin ve edecek olanın Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu biliyorlar. İşte bu sebeple 7 Haziran’da bizi istemeyenleri, öteleyenleri, yerimize ermeni lobilerinin yardakçılarına yer verenleri sandığa gömeceklerdir.” dedi.             

            Esnaflar tarafından büyük hoşgörüyle karşılanan adaylar seçim zaferinin ardından esnaflarla tekrar buluşacaklarının sözünü verdiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.