76 Iğdır Spor Bayan Futbol Takımı 3. Lige Yukseldi

Tarih : 2014-07-12 / Kategori : Spor

76 Iğdır Spor Bayan Futbol Takımı 3. Lige Yukseldi

                 Iğdır Valisi, Davut Haner 3. Lig'e yükselen 76 Iğdır spor Kulüp Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini bayan futbolcuları makamında kabul etti…

               Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu ve Iğdır amatör spor kulüpleri federesiyon başkanı Filit Yıldırım da hazır bulunduğu ziyarette Gerçekleşen ziyarette, 3. Lig'e yükselen 76 ığdırsporu tebrik eden Iğdır Valisi Davut Haner futbolun geniş kitleleri etkileyen yönüyle illerin tanıtımında diğer taraftan vatandaşlar arasında taraftarlık, dayanışma, birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmesinde çok özel rolleri olan bir alan olduğunu kaydederken özelikle bayan futbol takımı mızı“bu anlamda ilimizde dayanışma duygusunun artmasına katkı sağlayan kulübümüze başarılar dilerim” dedi.

              Çok büyük harcamalar yapmadan ligde çok tecrübe kazandıklarını belirten kulüp yöneticileri 76Iğdır Spor Kulübü 3. Lige çıkarak Iğdır’ın 1. Profesyonel takımı olmayı başardıklarını dile getirdi bu başarı yönetim deki arkadaşlarımız ve Iğdır halkına borçlu olduklarını kaydetti… Ziyaret sonunda Vali Davut Haner konuklarına "m Akif Ersoy un safahat kitabını" bayan futbolculara hediye etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.