Iğdır Aras Spor Kurban Keserek Top Başı Yaptı

Tarih : 2014-07-15 / Kategori : Spor

Iğdır Aras Spor Kurban Keserek Top Başı Yaptı

               Iğdır Aras spor 2014-2015 sezonu hazırlıklarına başladı. Iğdır Semt sahasında Kurban kesilerek yapılan çalışmaya bütün takım tam kadro katıldı.

                Iğdır semt sahasında futbolcular teknik heyet koordinesinde sezonun ilk antremanını yaptı.

                Yapılan ilk antrenmanı Iğdır Aras spor kulüp Başkanı Hasan Aras, Kulüp Basın sözcüsü Suat Deniz ve yönetim kurulu üyeleri de yakından takip etti.Antreman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Erol Aydemir, yeni sezonun takıma ve şehre hayırlı olması temennisinde bulunarak, “İnşallah kazasız, belasız, sakatsız, başarılarla güzel bir sezon bizi bekliyor. Onun için hazırlıklara başladık. Allah hepimiz için hayırlı bir sezon nasip etsin inşallah” dedi.

                 Transfer çalışmalarına da değinin Aydemir, “Sezonu açtık, bundan sonra önümüzde yaklaşık 7,5 haftalık bir periyot var. Bu periyot içerisinde hem çalışmalarımızı yapacağız hem transfer çalışmalarımızı yapacağız. Şuan elimizde olan bir kadromuz var. Onun üstüne ekleyeceğimiz oyuncular var, yaptığımız çalışmalar var. O çalışmaların sonuna ulaştıktan sonra da iyi bir kadromuzun, iyi bir takımımızın olacağını düşünüyoruz. Ama bize katılacak her oyuncunun da çok önemli olduğunu ve bize çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.

              Bu anlamda transferimizi en ince şekilde yürütüyoruz. Dikkatliyiz, açıkçası kulübümüze yakışacak, takımımıza yakışacak genç, istekli, yaşlı bile olsa burada olmayı isteyen arkadaşlarla bu sene geçirmek istiyoruz. Lig uzun bir periyot Hem BAL Liginde hemde Amatörde yarışacağız ve bunun için de herkese ihtiyacımız olacak. O yüzden sağlam, güçlü, genel olarak kazanmayı isteyen hırslı bir oyuncu kadrosu oluşturmayı istiyoruz. Kadro derinliği de çok önemli bizim için. Çalışmalarımız devam edecek dedi.Iğdır Aras Spor Ağustos ayının ilk haftası Erzurum'da 15 gün sürecek kampın ardında Iğdır'a dönerek Açılış maçı oynayacak.Aras Spor önce Türkiye kupasında ardından BAL liginde mücadele edecek.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.