Iğdır, Şampiyon Boks Galasına Hazırlanıyor

Tarih : 2014-08-01 / Kategori : Spor

Iğdır, Şampiyon Boks Galasına Hazırlanıyor

                  Organizatör Savaş Kaya’nın da maç yapacağı Şampiyon Boks Galasına, yerli-yabancı 12 boksör katılacak. Avrupa şampiyonumuz, milli boksör Savaş Kaya’nın da çıkacağı karşılaşmalarda İran, Azerbaycan, Küba, Rusya, Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan ve Türkiye’den birçok farklı kilolarda sporcuların katılacağı Şampiyon Boks Galası, 31 Ağustos günü Zübeyde Hanım Bulvarı’nda yapılacak.

                    14 kez Türkiye şampiyonluğu, Avrupa, Akdeniz oyunları şampiyonluklarının yanı sıra dünya üçüncüsü ve altın kemer sahibi milli boksör Savaş Kaya, ikincisini düzenleyecekleri ve birçok şampiyon sporcunun katılacağı gala için Iğdırlı işadamları ve bürokratlardan destek beklediklerini ifade etti.

                     Avrupa şampiyonu milli boksör Savaş Kaya, Iğdır'da düzenlenecek olan Şampiyon Boks Galası’nda 12 boksörün maç yapacağını söyledi. Boks gecesinin kentin tanıtımına önemli bir katkı sağlayacağını vurgulayan Kaya şunları belirtti: “Çok çekişmeli müsabakalar olacak. 6 farklı ülkeden şampiyon boksörler kentimize gelecek. Düzenlenecek boks gecesinde toplam 12 boksör karşı karşıya gelecek. Düzenleyeceğimiz bu organizasyona Iğdır halkının büyük destek vereceğini ümit ediyoruz. İki, üç kesime yönelik düzenleyeceğimiz boks galasında kafkas oyunları ve halay gösterileri de olacaktır. TRT1’de 20:00 – 22:00 saatleri arasında canlı yayınla aktaracağımız organizasyonumuza tüm Iğdırlı vatandaşlarımızı bekliyoruz. Manevi desteğin yanında takdir edersiniz ki maddi desteğe de ihtiyacımız olacaktır. Bu konuda Iğdır’ımızı en iyi şekilde tanıtabilmek için Iğdırlı iş adamlarımız ve bürokratlarımızdan da destek bekliyoruz. Bu organizasyonu düzenlemeye başladığımız günden bu yana bizleri yalnız bırakmayan, her türlü desteği sunan başta Sayın Valimiz Davut Haner olmak üzere, Vali Yardımcımız Sayın Mevlüt Özmen’e ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş’a desteklerinden dolayı minnettarım.” Ayrıca, 31 Ağustos günü düzenlenecek olan boks galasında; dünya şampiyonu Sinan Şamil Sam, dünya şampiyonu Selçuk Aydın, Kanaltürk sunucusu Bilgehan Demir ve sunucu- oyuncu Memduh Kızılkula (Big Boy) onur konukları olarak yer alacaklar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.