Iğdır Jui Jitsu Sporcuları Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürünü Ziyaret Etti

Tarih : 2014-09-15 / Kategori : Spor

Iğdır Jui Jitsu Sporcuları Gençlik Hizmetleri  Ve Spor İl  Müdürünü Ziyaret Etti

           22-25/08/2014 Tarihinde Kayseri İlinde Düzenlenen JUİ JİTSU Türkiye Şampiyonasında derece yapan YAYCI SPOR KULÜBÜ Jui Jitsu takımı sporcuları Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Sayın Kasım AYDOĞDU’yu ziyaret etti.

 

          Müdür Aydoğdu sporcuları tebrik ederek; “Gerek Türkiyede gerekse ilimizde yeni bir branş olmasına rağmen ilk defa katıldığımız Türkiye şampiyonasından 3 te 3 lük bir başarı ile dönmemiz bizi gururlandırmıştır, Antrenörümüz Zekeriya MERT ve sporcularımızı candan kutlar başarılarının devamını dilerim” diye konuştu.

          Jui Jitsu Doğu Anadolu Bölge Başkanı ve Antrenör Zekeriya MERT ve Jui Jitsu İl 

          Temsilcisi ve Antrenör Mehmet IŞIK ise yaptıkları açıklamada, “şampiyonaya 3 sporcu ile katıldık. Türkiye 3.sü oldular. Bu branşta ilk faaliyetimiz olmasına rağmen büyük başarı elde ettik. Şampiyon sporcumuz 24-28/09/2014 tarihinde Romanya’nın başkenti Bükreş’te yapılacak Balkan şampiyonasına katılacaktır. Kendisine şimdiden başarılar diliyor bu gibi başarılı sporcularımızı ilimiz insanının samimiyetle kucaklaması gerektiyine dikkat çekmek isterim. Bizi katıldığımız şampiyonada destekleyen öncelikle sayın GHSİ Müdürümüz sayın Kasım AYDOĞDU ya, Hayat Isı Sahibi sayın Murat Ayhan ve Bülent Yıldız a teşekkür ediyoruz.. Sporcularımızdan MUHAMMED AYHAN Türkiye 1.si MUHAMMED ALİ HÜSEYİN IŞIK ve HÜSEYİN AKOT ise 3. oldular. İlimizi başarıyla temsil ettiğimize inanıyoruz” şeklinde konuştular.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.