Iğdır Aras Spor 3 Puanı 3 Golle Aldı

Tarih : 2014-11-05 / Kategori : Spor

Iğdır Aras Spor 3 Puanı 3 Golle Aldı

           İlimizi (BAL)Bölgesel amatör ligİnde temsil eden Iğdır Aras spor  kendi saha ve seyircisi önünde Ardeşen spor ile  oynadığı maçı 3-1 kazanarak Puanını 10’a yükseltti. 

 

         Iğdır Semt sahasında oynanan maça hızlı başlayan ev sahibi Iğdır Aras spor yakaladığı 3 net firsattan yararlanamadı. Maçın 27. Dakikasında rakibi tarafından düşürülen Iğdır Aras spor Futbolcusu Ahmet Özkal Kensini faulle düşüren rakibine topla vurduğu için Maçın Hakemi tarafından Kırmızı kartla oyundan atıldı.Güçlü takibi karşısında 10 kişi kalan Iğdır Aras spor 30. Dakikada Hasan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 

          Maçın ilk 45 Dakikası bu skorla tamamlandı.İkinci yarıya hızlı Başlayan rakip Ardeşen spor 56. Dakikada Muhammet Korkmaz’ın attığı golle eşitliği sağladı. Golden sonra kontrolü ele alan Iğdır Aras spor 74. Dakikada Ayberk Kutluğ Tuncer’in attığı golle durumu 2-1’e getirdi.

          Güçlü rakibi karşısında 10 kişi mücadele eden ve maçı bırakmayan Iğdır Aras spor 82. Dakikada oyuna sonradan giren Sebahattin Genç’in attığı golle durumu 3-1 yaptı, maç bu skorla sonuçlandı.Iğdır Aras spor puanını 10’a yükseltti. 

             İkinci yarı başladıktan sonra sahaya gelen Iğdır İl Emniyet Müdürü ve Iğdır Aras spor Fahri Başkanı Yüksel Babal alınan galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 45 Dakika Iğdır Aras spor Kulüp Başkanı Hasan Asar ve Ardeşen spor kulüp yöneticileri ile bir arada maçı seyreden Babal maç sonrası Iğdır Aras sporlu futbolcuları tek tek tebrik etti. Emniyet Müdürü Yüksel Babal kendi memleketi Rize takımı Ardeşen sporun bundan sonra başarılı olmasını diledi. Ardeşen spor kulübü yöneticileri Iğdır’da görmüş oldukları ilgiden dolayı çok memnun olduklarını dile getirdiler. Iğdır Aras spor Önümüzdeki hafta Deplasmanda Rize’nin Çayeli takımıyla karşılacak….

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.