Melekliler, Melekli Spor Kulübüne destek için Melekli Kültür ve Dayanışma Derneğinde Bir Araya Geldiler

Tarih : 2014-12-10 / Kategori : Spor

Melekliler, Melekli Spor Kulübüne destek için Melekli Kültür ve Dayanışma Derneğinde Bir Araya Geldiler

            Iğdır Melekli Yardımlaşma ve Dayanışma dernek başkanı Sefer Coşaner, İstanbulda yaşayan Iğdır’lı ve Melekli’li iş adamlarını kulübe destek olmak için bir araya getirdi.

 

           Toplantıya Melekli spor kulübü yöneticileri ve İstanbulda bulunan Havaalanı Müdürü Fikret Bağca ve Cihan Kurtkan’da  katıldı.  Toplantıda konuşan Sefer Coşaner, Kulübün sıkıntılarını gidermek, Melekli ve Iğdır gençliğine katkıda bulunmak için bir araya geldik” dedi.

            Coşaner, Her zaman spora ve sporcuya destek vereceklerini belirterek Melekli Spor Kulübüne şampiyonluk yolunda başarılar diledi. Toplantıda konuşan Melekli Spor Kulübü Başkanı Uğur Artantaş, “2011’de Kurmuş olduğumuz Melekli  Sporu yaklaşık 3 yıl içerisinde güçlü bir alt yapıyla büyük başarılara imza atmaya başladı. Gayretli çalışmalarımızla Kulübe madalya  ve birincilikler kazandırdık. Amacımız kahve köşelerinde kaybolan gençlerimizi kurtarıp spor sahalarına teşvik etmekti. Bu konuda  çok maddi sıkıntılar çektik ve çekmeyede devam ediyoruz. Bu konuda yardım için İstanbul’da bulunan derneğimizle görüşerek bir toplantı düzenledik. Düzenlenen toplantıda Iğdır’lı ve Melekli’li iş adamlarımıza sorunlarımızı dile getirdik. Allah hepsinden razı olsun sıkıntılarımızı ve sorunlarımızı dinleyerek çözüm önerilerinde bulunarak maddi ve manevi yönden gereken desteği sağladılar.

              Bizlerde Melekli Spor kulübü adına bizlere destek veren Iğdır’lı ve Melekli’li iş adamlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz.  Bu destekler karşısında bizlerde Melekli spor olarak şampiyonluk için mücadele edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.