Okullar Arası Masa Tenisi Turnuvası Son Buldu

Tarih : 2014-12-20 / Kategori : Spor

Okullar Arası Masa Tenisi Turnuvası Son Buldu

          2014-2015 Öğretim Yılı Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının faaliyet programı çerçevesinde Iğdır  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15-19 Aralık  2014 tarihinde İskender Iğdır  Spor Salonunda yapılan Okullar Arası Masa Tenisi Gençler grup müsabakaları final maçları ile son buldu. 

 

2013-2014 Öğretim Yılı Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının faaliyet programı çerçevesinde Iğdır Gençlik  Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 11-19  Aralık 2014 tarihinde İskender Iğdır Spor Salonunda yapılan Okullar Arası Masa Tenisi Gençler grup müsabakaları final maçları ile son buldu.

7 Erkek ve 5 Kız takımının katıldığı müsabakaların finalinde Genç Kızlarda 80: yıl Anadolu lisesi birinci olurken, erkeklerde Aras Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu. Erkek ve Kız takımlarında birinci olan Okul takımları Erzincan’da yapılacak olan gurup yarışmalarında ilimizi temsil edeceklerdir.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası