Iğdıra Madalya Yağıyor

Tarih : 2015-01-29 / Kategori : Spor

Iğdıra Madalya Yağıyor

             Anadolu’nun Yıldızları Iğdır’da Parlamaya Devam Ediyor.

 

          Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Doğu Anadolu Bölgesi Taekwondo Müsabakaları  23-25 ocak 2015 tarihlerinde Van Zaferler Spor Salonu’nda yapıldı. Iğdır, Malatya, Ağrı, Muş, 

           Bingöl, Bitlis, Elazığ ve Van'dan 28 kız ve 52 erkek olmak üzere toplam 80 sporcunun katılımı ile yapılan ve 3 gün devam eden Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Grup Müsabakalarında Iğdırlı sporcularımız gurup halinde birinci olarak Malatya da yapılacak olan yarı final müsabakalarına gitmeyi hak kazandılar. Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Ahmet KARACA makamında ağırladığı  sporcu ve antrenörü Fevzi Çakır’ı başarılarından dolayı tebrik  etti. 

          Aynı başarıları yarı final maçlarında göstererek Türkiye şampiyonasına katılmayı hak kazanacağından  emin. Bütün imkanlarımızla sporcularımızın yanındayız diye belirtti.

Facebook Beğenenler

  1. mehmetali kalafat 2015-02-05 11:32:31

    Fevzi Çakır benim de çok sevdiğim bir hocamdır ben de şu anda yeşil kuşağım 2 hafta sonra AĞRI MAÇINA giderek AĞRI'YI yenmeden dönmeyi düşünmüyoruz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası