Maçta Kavga

Tarih : 2015-03-10 / Kategori : Spor

Maçta Kavga

            Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımları Iğdır Aras spor ile Rize Çayeli spor arasındaki maçta kavga çıktı.

 

          Iğdır semt sahasında oynanan ve Ev sahibi Takım Iğdır Aras spor’un 1-0 üstünlüğü ile biten maçtan sonra çıkan kavgayı Polis önledi. 

           Çayeli spor Takım Kaptanı Serkan Sütlü, maçtan sonra soyunma odalarının önünde duran Iğdır Aras Sporun Kaleci Antrenörü Tohit Alak’a saldırdı. Galibiyeti Tribündeki Taraftarla kutlayan diğer futbolcular olayı görür görmez soyunma odalarının önüne koştu kısa sürede içeriye giren Çayeli Sporlu futbolcuları polis koruma altına aldı. Yüzüne aldığı yumruk darbesiyle yaralanan Kaleci antrenörünü Yöneticiler ve diğer sporcular zor teselli etti. 

           Olayın yaşanması üzerine tribündeki taraftarlarda sahaya girmek istedi. Iğdır İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal kızgın taraftarı sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra Misafir takımın kafilesi polis eşliğinde sahadan çıkartıldı.

            Iğdır Aras spor Basın sözcüsü Suat Deniz yaptığı açıklamada Kaleci Antrenörümüze yumruk atan Serkan Sütlü adlı Futbolcuyu kınıyoruz. Futbolda kazanmakta var kaybetmekte. Kaybetmeyi hazmedemeyeceksen bu işi yapmayacaksın. Umarım Çayeli spor kulübü yönetimi bu futbolcuya gereken cezayı verir Maçın gözlemcisi gereken raporunu yazdı dedi.Çayeli Kafilesi Kentten polis eşliğinde ayrıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.