Karsspor 1 - Iğdır Arasspor 4

Tarih : 2015-04-01 / Kategori : Spor

Karsspor 1 - Iğdır Arasspor 4

          Bölgesel Amatör Lig (Bal) 2. Gurupta mücadele eden Karsspor, kendi evinde oynadığı maçta, Iğdır Arasspor’a 4 - 1 yenildi.

 

         Kars Şehir Stadyumunda oynanan maça istekli başlayan Karsspor, 13. Dakikada kazandığı korner atışının ardından, 9 numaralı formasıyla Cenk, kale önünde oluşan karambolda topu ağlara göndererek takımını 1 – 0 öne geçirdi.

          Golün ardından büyük sevinç yaşayan Karsspor, ikinci golü bulmak için rakip kaleye yüklenmeye devam etti. Iğdır Arasspor da Karsspor’un ataklarını orta alanda durdurarak karşılık verdi. Bu sırada Iğdır Arasspor’dan 10 numaralı Hasan, dakika 21’de attığı golle takımına beraberliği getirdi. Daha sonrada zevkli geçen maçın ilk yarısı 1 – 1 berabere tamamlandı. Karşılaşmanın ilk yarısında 17.dakikada Iğdır Arasspor’dan Emrah, 20.dakikada ise Karsspor’dan Serkan sarı kart gördü.

           Maçın ikinci yarısı da her iki takımın galibiyet isteği ile başladı. Maça daha fazla asılan Iğdır Arasspor’dan Cevdet, attığı kafa golüyle 59.dakikada takımını 2 – 1 öne geçirdi. Golün ardından sinirlenen Karsspor’un kaptanı 6 numaralı formasıyla Umut Şahin, Arasspor’dan Emrah’a sert müdahalesi, maçın hakemi tarafından direk kırmızı kart olarak değerlendirildi. Böylece Karsspor maçı 10 kişi tamamladı. Daha sonra da Iğdırspor’dan Yiğit 87. Dakikada sarı kart gördü. Maçın normal süresinin bitmesin ardından uzatma dakikalarında ise iyice oyundan düşen Karsspor, üst üste 2 gol daha yiyerek sahadan 4 -1 mağlup ayrıldı. Maçın uzatma dakikalarında ise Iğdır Arasspor’un gollerini İbrahim ve Çetin peş peşe kaydetti.

          IĞDIR ARASSPOR, MAÇ SONRASI KARSSPOR’A MİSAFİR OLDU

          Dostluk ortamında geçen maçın ardından Iğdır Arassporlu yöneticiler ve futbolcular, Karsspor tesislerine geçerek, birlikte yemek yedi. Dostluk örneğinin sergilendiği buluşmada bir süre Karsspor Başkanı Muharrem Yıldız’ın konuğu olan Iğdır Arasspor, daha sonra Kars’tan ayrılarak Iğdır’ın yolunu tutu.

         BİR GURUP TARAFTAR, STADYUMA ALINMADI

          Öte yandan Karssporlu bir gurup taraftar, stadyuma alınmadı. Maç başlamadan önce stadyum kapılarında uygulama yapan polis, daha önceki maçlarda meydana gelen olaylarda cezalı duruma düştükleri için 12 taraftarı stadyuma almadı. Bunu üzerine 12 taraftar arkadaşları ile birlikte stadyum dışında bulunan kapalı spor salonu önünden maçı izleyerek takımlarına destek verdi. Stadyum içerisinde olan taraftarlarda, maça alınmayan arkadaşlarına destek verdiler. Stadyuma alınmayan taraftarlar ise duruma tepki göstererek her nerede olurlarsa olsun Karsspor’a destek vereceklerini dile getirdiler.

Facebook Beğenenler

  1. Sabrican Sarak 2015-05-03 19:50:08

    Haberde kullanılan fotoğraf Karsspor'a aittir. Sadece Arasspor'un facebook sayfasına bakmanız bile Arasspor'un renklerinin mavi-beyaz olduğunu görebilirsiniz. Iğdır Arasspor forması için bkz. http://www.igdirgundem.com/resimler/aras_151dc1e921fdcbd36ec1.jpg

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.