Iğdır’da Bir İlk

Tarih : 2015-04-23 / Kategori : Spor

Iğdır’da Bir İlk

            Okul Sporları Bocce Türkiye Şampiyonasında  Dördüncü Olduk 17-19 Nisan 2015 tarihleri arasında Mersin ilinde düzenlenen okul Sporları Bocce Türkiye Şampiyonasına ilimizi temsilen katılan Bayraktutan Hacı Hanım Taşdemir Orta Okulu Sporcuları  yıldız ve küçük kızlar kategorisinde yarışmalarda mücadele etti.

 

           Çok çekişmeli geçen müsabakalarda küçük ve yıldız kızlarımız bir çok rakip takımı eleyerek önce ilk sekize girme hakkı elde etti. Final maçlarında Yıldız kızlarımız Bocce  (petank) branşında Türkiye 4.sü olarak müsabakayı tamamladı. Kupa ve Madalya ile ilimize dönen Yıldız Kızlarımıza yarışmalarda eşlik eden Bocce Antrenörümüz ve il temsilcisi Semra ÖZDEMİR müsabakalara aylar öncesinden sporcularını hazırladı. Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım AYDOĞDU’yu ziyaret eden sporcular ve okul idarecileri desteklerinden dolayı il müdürüne teşekkür ettiler. 

          Müdür AYDOĞDU “okul sporlarında  ilk defa katıldığımız Bocce müsabakalarında elde edilen Türkiye dördüncülüğü bizleri çok mutlu etti” dedi. 

           Bocce branşında ilimizde kısa sürede çok sevildiğini ve tanındığını dile getirilen  il müdürü Aydoğdu,  sporcuları, okul beden  Eğitimi Öğretmenini ve Bocce antrenörünü tebrik ederek desteklerinin her zaman devam edeceğini belirtti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.