Ecdadımızın bizlere emanet olarak bıraktığı devletimiz, kuruluşundan itibaren büyük bir hızla gelişmeye devam etmektedir.
Tarihin her evresinde devletimizi parçalamaya, yok etmeye çalışanlar karşısında, ihanetlere, isyanlara ve her türlü kirli oyuna rağmen birlik olmayı başarmış bir milletin mensupları olarak, bugün de hiçbir güce boyun eğmeyeceğimiz
çok iyi bilinmelidir.
Atatürk’ün ilke ve inkılapları ile hiç sönmeyecek bir meşale misali aydınlattığı uygarlık yolunda, biz de bugün üzerimize düşen sorumlulukların bilinciyle kararlı ilerleyişimizi sürdürmek için var gücümüzle çalışıyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük devlet adamı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 79. yıldönümünde saygı, şükran ve minnetle anıyoruz.
Mustafa IŞIK
İl Emniyet Müdürü V.
2.Sınıf Emniyet Müdürü